Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αντίο Ίφκε

Αντίο Ίφκε
Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011 - 22:56

Τρία γκολ από την Ίφκε Φαν Μπέλκουμ κατέγραψε το gavros.gr, στον τέταρτο τελικό με τη Βουλιαγμένη. Τρία γκολ από την Ολλανδή, που ενώπιον των οπαδών του Ολυμπιακού έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της στην Ελλάδα, δείχνοντας, ξανά, την προσωπικότητά της. Η Φαν Μπέλκουμ επιστρέφει στο Λέιντεν και τον φίλο της, Κουν Πλασμέιερ, επιστρέφει στην αγκαλιά του ομοσπονδιακού προπονητή της Ολλανδίας, Μάουρο Μαουτζέρι, αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Εκείνο της πολίστριας που οι πληροφορίες- οι οποίες ελέγχονται ως αναληθείς- τη θέλουν να σκέφτηκε το… χαμένο Champions Cup την ώρα που οι Σταυρούλα Αντωνάκου και Μαρία Μπαλωμενάκη σήκωναν ψηλά το τρόπαιο του πρωταθλήματος.

Τρία υπέροχα γκολ από την Ίφκε, που είχε τονίσει ότι αυτός ο τέταρτος τελικός θα είναι το τελευταίο παιχνίδι της στην Ελλάδα. Τρία γκολ για μία πολίστρια που αποχαιρετά τη δυνητική πατρίδα της και που θα θυμάται αυτήν την αλλοπρόσαλλη χρονιά για όλα όσα κέρδισε. Οι συμπαίκτριές της για εκείνα που τους έδειξε ότι μπορούν να καταφέρουν.

Γκολάρα της Φαν Μπέλκουμ:

Και άλλο γκολ από τη Φαν Μπέλκουμ:


Φαν Μπέλκουμ επί τρία:

Διαβάστε επίσης

Έδειξαν τα μετάλλια

Έδειξαν τα μετάλλια

Ηλέκτρα Ψούνη, Άλκηστη Αβραμίδου και Βάσω Μαυρέλου έδειξαν, στο gavros.gr, τα μετάλλιά τους που γράφουν «πρωταθλήτριες Ελλάδος 2011».

"Να συνεχίσει η ομάδα"

Ο πρόεδρος Λεωνίδας Θεοδωρακάκης και ο αντιπρόεδρος Νίκος Καραχάλιος ζήτησαν να βρεθεί λύση στον Ερασιτέχνη...