Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κάηκε» η Κάλυμνος!

«Κάηκε» η Κάλυμνος!
Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2011 - 23:25

ΚΑΛΥΜΝΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

Στην Κάλυμνο βρίσκονται οι πολίστες του Ολυμπιακού, για το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας και το νησί σηκώθηκε στο... πόδι!

Οι Καλύμνιοι υποδέχθηκαν την ομάδα του Ολυμπιακού με καπνογόνα, κατά την άφιξή της στο λιμάνι. Οι παροτρύνσεις για την κατάκτηση του Κυπέλλου και οι αγκαλιές ήταν χαρακτηριστικές, με τους παίκτες του Βαγγέλη Πάτερου να το διασκεδάζουν. Ορισμένα πλάνα έπιασε το gavros.gr, από την ολυμπιακή τρέλα που υπάρχει στο νησί των Δωδεκανήσων και σε κάθε σημείο στην Ελλάδα.

Οι «ερυθρόλευκοι», γενικώς, απόλαυσαν το ταξίδι προς τα Δωδεκάνησα χωρίς γκρίνιες και παράπονα, αγναντεύοντας τη θάλασσα, χαμογελώντας στο αεροδρόμιο στην Κω, στον δρόμο προς το καταμαράν που θα τους έβγαζε στην Κάλυμνο. Με τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό να φθάνει, η μπασμένη στα κόλπα ομάδα, με την πιο καλή διάθεση να απολαύσει το ταξίδι, φαίνεται. Και ο κόσμος του νησιού τους έκανε ανάλογη υποδοχή!

Δείτε τα βίντεο του gavros.gr

Διαβάστε επίσης

Ένα sms αρκεί!

Ένα sms αρκεί!

Τα τμήματα του Ερασιτέχνη συνεχίζουν να δίνουν χαρά στον κόσμο του Θρύλου.

Ο Φώτης Μπλάνης στον «ΓΑΥΡΟ»

Ο Φώτης Μπλάνης στον «ΓΑΥΡΟ»

Ο πολίστας του Ολυμπιακού έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την μεταγραφή του στον Θρύλο αλλά και για το πρωτάθλημα και το κύπελλο...