Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάει και για Παπαδόγκωνα

Πάει και για Παπαδόγκωνα
Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2011 - 20:21

Ο Παναγιώτης Παπαδόγκωνας φέρεται να βρίσκεται σε επικοινωνία με τους ιθύνοντες του τμήματος πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, μηδέ εξαιρουμένου και του προέδρου του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη! Απίστευτη εξέλιξη, την ώρα που, θεωρητικά, ο Ανδρέας Μιράλης ήταν ο μόνος στόχος της ομάδας, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν το διπλό κόλπο γκρόσο και να πετύχουν το χτύπημα, αποκτώντας τους δύο παίκτες του Πανιωνίου μαζί. Στο μεταξύ, όμως, η Χίος έκανε ρελάνς για τον Μιράλη και αλλάζει, θεωρητικά, τα δεδομένα. Από τον Ολυμπιακό, πάντως, προκύπτει ελάχιστη ανησυχία για την εξέλιξη, όσον αφορά στη μεταγραφή του παίκτη.

Πληροφορίες θέλουν τον παίκτη να απέχει ένα βήμα από το να συμφωνεί με τον Ολυμπιακό, είναι σε διαπραγματεύσεις και αναμένονται εξελίξεις πάνω στο ζήτημα το οποίο έχει πάρει προεκτάσεις θρίλερ, την τελευταία, ουσιαστικά, μέρα της μεταγραφικής περιόδου για τις ομάδες που θέλουν να δηλώσουν τα ρόστερ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ασφαλώς και θα υπάρξει και συνέχεια.

Διαβάστε επίσης

Ο δωδέκατος παίκτης

Ο δωδέκατος παίκτης

Ο Ολυμπιακός ψάχνει τον παίκτη που θα ολοκληρώσει το ρόστερ για την ερχόμενη περίοδο.

Καλώς τη... γειτόνισσα

Καλώς τη... γειτόνισσα

Με την… αγαπημένη, σε επίπεδο πόλο Γυναικών, Ιταλία συγκρούεται η εθνική Νεανίδων για τα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στη Μαδρίτη.