Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ανεβάζουν την ψυχολογία»

«Ανεβάζουν την ψυχολογία»
Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014 - 17:45

Λίγες ημέρες μετά τη σπουδαία επιτυχία με 11-10 επί της ομάδας της Μπαρτσελονέτα στην Ισπανία, ο Τάσχος Σχίζας μίλησε σχετικά, τονίζοντας ότι τέτοιες νίκες τονώνουν την ψυχολογία των παικτών.

«Οι νίκες αυτές με την Μπαρτσελονέτα ανεβάζουν πάρα πολύ την ψυχολογία της ομάδας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα. Ο Ολυμπιακός παρουσιάζει τεράστια βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι στην Ευρώπη και δείχνει πως μπορεί να κοιτάξει στα μάτια όλες τις ομάδες. Δεν σημαίνει βέβαια πως είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Τα μπάτζετ των άλλων ομάδων του ομίλου είναι τεράστια αλλά ο Ολυμπιακός μπορεί να κοντράρει τους πάντες. Οι νίκες κόντρα στους Ισπανούς μας ανέβασαν και βαθμολογικά και από εδώ και πέρα πρέπει να κοιτάξουμε τα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν ως τελικούς. Το άγχος δεν το έχουμε εμείς αφού από την πρώτη ημέρα της κλήρωσης δεν ήμασταν το φαβορί», ανέφερε ο αρχηγός, που κατέληξε.

«Ο Ολυμπιακός μπορεί να παλέψει για κάτι θετικό ακόμη και στην Κροατία κόντρα στην Ριέκα η οποία για μένα είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι μια ομάδα που στον όμιλο μας είναι τελευταία στον άλλο όμιλο θα διεκδικούσε την πρώτη θέση. Η ομάδα μας έχει πολλές δυνατότητες και για μένα είτε περάσει στο Φάιναλ-6 είτε αποκλειστεί θα έχει αποκομίσει τεράστιο κέρδος. Αυτά τα παιχνίδια είναι παρακαταθήκη για ένα λαμπρό μέλλον ειδικά για τα νέα παιδιά της ομάδας που βλέπουν ότι ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο όνομα στην Ευρώπη».

Διαβάστε επίσης

Τα εφόδια των Νέων

Τα εφόδια των Νέων

Ο Θοδωρής Βλάχος περιμένει από τους νέους παίκτες του Ολυμπιακού να δείξουν την προσωπικότητά τους στο ηλικιακό πρωτάθλημα.

Σταμάτησε στα 22

Σταμάτησε στα 22

Με 22-2 κέρδισε το Αργοστόλι ο Ολυμπιακός για την Α1, κάνοντας το 16 στα 16 στο πρωτάθλημα.

«Είμαι ευχαριστημένος»

«Είμαι ευχαριστημένος»

Ικανοποιημένος από το 22-2 με το Αργοστόλι ο Θοδωρής Βλάχος, ο οποίος ξεκούρασε αρκετούς παίκτες.