Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Το θέλαμε πάρα πολύ»

«Το θέλαμε πάρα πολύ»
Δευτέρα, 6 Απριλίου 2015 - 19:45

Η κάθε μια από την πλευρά της, κατέθεσε στην διάρκεια της τελικής φάσης του Πρωταθλήματος Νεανίδων, το δικό της... μερίδιο και είχε τη δική της συμβολή. Προσφορά που αθροιστικά και μαζί με το υπόλοιπο σύνολο της ομάδας του Γιάννη Μπενόπουλου, έφερε το Πρωτάθλημα Νεανίδων 2015 στον Πειραιά.

Ο λόγος για το «καρέ» της ομάδας των Νεανίδων που αγωνίζεται και στην ομάδα πόλο Γυναικών, την αρχηγό Μίλβα Καλογεράκου, την ανίκητη κάτω από το τέρμα Ιωάννα Σταματοπούλου, την συγκεντρωμένη σε άμυνα και επίθεση Σήλια Λογοθέτη και την ψύχραιμη σε κρίσιμα σημεία Βάσω Πλευρίτου.

Οι τέσσερις πολίστριες με δηλώσεις του στο osfp.gr αναφέρθηκαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και αν προκύπτει σίγουρα ένα κοινό σημείο στα λεγόμενα τους είναι ότι το ήθελαν πάρα πολύ!

Καλογεράκου: «Δώσαμε τα πάντα»
Η ερυθρόλευκη αρχηγός Μίλβα Καλογεράκου δήλωσε: «Το θέλαμε πάρα πολύ αυτό το πρωτάθλημα και δώσαμε τα πάντα. Ακόμα και αν ήμασταν κουρασμένες, παίξαμε πάρα πολύ καλή άμυνα, η τερματοφύλακας μας, μας βοήθησε πάρα πολύ. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε και τελικά είχαμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Τώρα μας δίνεται η ευκαιρία να είμαστε πρωταγωνίστριες και να δίνουμε τα πάντα. Το γεγονός αυτό μας δίνει ώθηση και μέσα από αυτή την προσπάθεια, αποκομίζουμε εμπειρίες, για να συνεχίσουμε και στις γυναίκες και να πάρουμε περισσότερες πρωτοβουλίες. Από εδώ και πέρα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Σταματοπούλου: «Ήταν το πρωτάθλημα μας»
Η τερματοφύλακας του Θρύλου, Ιωάννα Σταματοπούλου τόνισε: «Το θέλαμε πάρα πολύ γιατί ήταν το πρωτάθλημα μας και το δικό μου το πρωτάθλημα. Το πόσο το θέλαμε το δείξαμε μέσα στην πισίνα και η χαρά μας είναι πολύ μεγάλη. Δεν νομίζω ότι μέτρησε μόνο η δική μου προσπάθεια. Ήταν ομαδική δουλειά και δουλέψαμε όλες μαζί για να το κατακτήσουμε αυτό».

Λογοθέτη: «Αποδείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα»
Λόγο για...αποδείξεις έκανε η Σήλια Λογοθέτη: « Ξέραμε από την αρχή ότι θα είναι δύσκολος ο αγώνας με την Γλυφάδα, αλλά δώσαμε τα πάντα και αυτό φάνηκε στο τέλος. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, το οποίο το θέλαμε πάρα πολύ γιατί είχε χαθεί το περσινό, και αυτό ήταν μια ευκαιρία να αποδείξουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα».

Πλευρίτου: «Παίξαμε ομαδικά και με ψυχή»
Για την ψυχή και την ομαδική δουλειά που έγινε μίλησε η Βάσω Πλευρίτου: «Είμαστε πολύ χαρούμενες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πιστέψαμε από την αρχή ότι θα το πάρουμε και όταν χάναμε. Παίξαμε ομαδικά και με ψυχή και το πήραμε. Είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό και μας δίνει δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και να βάζουμε ακόμα μεγαλύτερους στόχους».

Διαβάστε επίσης

Στην κορυφή...

Στην κορυφή...

Η 5η Απριλίου 2014 είναι μια σημαδιακή ημερομηνία για τον Θρύλο, λόγω της κατάκτησης του LEN Trophy.