Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι πρωταγωνιστές στο gavros.gr

Οι πρωταγωνιστές στο gavros.gr
Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2015 - 18:47

ΓΡΑΦΕΙ Η ΟΛΙΒΙΑ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ

Ο Θοδωρής Βλάχος, ο Νίκος Δεληγιάννης, ο Γιάννης Φουντούλης, ο Μανώλης Μυλωνάκης, ο Βαγγέλης Δελακάς και ο Κυριάκος Ποντικέας λύνουν την απορία αν το πρωτάθλημα απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι πιο… γλυκό.

Οι συντελεστές του νέου θριάμβου της ομάδας πόλο Ανδρών, που κατέκτησε το 29ο πρωτάθλημα της ιστορίας της, μίλησαν στην κάμερα του gavros.gr για την ολοκλήρωση άλλης μία χρονιάς αήττητης, για τη γλύκα του πρώτου νταμπλ απέναντι στον Παναθηναϊκό και για αυτά που έρχονται την επόμενη σεζόν.

Ο προπονητής του Θρύλου, Θοδωρής Βλάχος, ο αρχηγός Νίκος Δεληγιάννης, που το προσεχές διάστημα θα αποφασίσει αν θα κρεμάσει το σκουφάκι του ή όχι, ο Γιάννης Φουντούλης, ο Μανώλης Μυλωνάκης, ο Βαγγέλης Δελακάς και ο Κυριάκος Ποντικέας σχολιάζουν τον νέο θρίαμβο.

Δείτε τα βίντεο με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Θοδωρής Βλάχος:

Διαβάστε επίσης

Ιταλικά σενάρια για Μιλάνοβιτς

Ιταλικά σενάρια για Μιλάνοβιτς

Για σενάρια περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας Πόλο Ανδρών από τον Μιλάνοβιτς, κάνουν λόγο οι Ιταλοί.

«Μένει ο Βλάχος»

«Μένει ο Βλάχος»

Με κατηγορηματικό τρόπο ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης του Θοδωρή Βλάχου.

Το πάρτι στο Παπαστράτειο στο gavros.gr

Το πάρτι στο Παπαστράτειο στο gavros.gr

Ξαναζήστε μέσα από την κάμερα του gavros.gr την πανηγυρική κατάκτηση του 29ου πρωταθλήματος της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, στον τρίτο τελικό με τον Παναθηναϊκό στον Πειραιά.

Βαζέλα, πατώνεις;

Βαζέλα, πατώνεις;

Μα, φυσικά και πατώνεις... Τόσες φάπες στην πισίνα έφαγες, έξι στο σύνολο, άρα είσαι στον πάτο. Δεν πάει πιο κάτω!