Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μένει ο Βλάχος»

«Μένει ο Βλάχος»
Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2015 - 21:32

Ξεκάθαρη ανακοίνωση ότι δεν τίθεται θέμα τεχνικής ηγεσίας στην νταμπλούχο Ελλάδας ομάδα πόλο Ανδρών εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.

Με αφορμή το γεγονός ότι ιταλικά δημοσιεύματα ήθελαν τον Ίγκορ Μιλάνοβιτς -μετά την λύση της συνεργασίας του με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Προ Ρέκο- να πιάνει… λιμάνι, η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» με επίσημη τοποθέτησή της , ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα αντικατάστασης του Θοδωρή Βλάχου.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. πανηγυρίζει την κατάκτηση ενός ακόμη νταμπλ στο Πόλο ανδρών και δεν βρίσκεται σε καμία διαδικασία ανεύρεσης νέου προπονητή».

Διαβάστε επίσης

Στην Αθήνα το Σούπερ Καπ

Στην Αθήνα το Σούπερ Καπ

Σύμφωνα με πληροφορίες του gavros.gr στο περιθώριο του Final 6 στη Βαρκελώνη και στη συνάντηση που είχαν οι ιθύνοντες της LEN με τους εκπροσώπους των ομάδων «κλείδωσε» ο τόπος διεξαγωγής του ματς που θα κρίνει τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο των Γυναικών για την επόμενη σεζόν, με αντιπάλους τον Ολυμπιακό και την Ιμπέρια

Δεν φέρει ευθύνη ο Ολυμπιακός!

Δεν φέρει ευθύνη ο Ολυμπιακός!

Την Παρασκευή θα απολογηθεί στον Αθλητικό Δικαστή ο Θρύλος για τον 5ο τελικό στο πόλο Γυναικών με το ΝΟΒ. Στο κατηγορητήριο δεν επιρρίπτονται ευθύνες στους «ερυθρόλευκους» για τη διακοπή

Ιταλικά σενάρια για Μιλάνοβιτς

Ιταλικά σενάρια για Μιλάνοβιτς

Για σενάρια περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας Πόλο Ανδρών από τον Μιλάνοβιτς, κάνουν λόγο οι Ιταλοί.

Οι πρωταγωνιστές στο gavros.gr

Οι πρωταγωνιστές στο gavros.gr

Ο τεχνικός και οι παίκτες του Θρύλου μίλησαν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με 3-0 νίκες επί του Παναθηναϊκού.