Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έφτασε τις 35 σερί νίκες!

Έφτασε τις 35 σερί νίκες!
Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015 - 21:57

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Το επιβλητικό 16-2 επί του ΠΑΟ στον πρώτο τελικό των πλέι οφ στην Α1 πόλο σήμανε για τον Ολυμπιακό την πιο επιβλητική φετινή νίκη απέναντι στον ΠΑΟ, ωστόσο για τους λάτρεις των αριθμών υπάρχει μία άλλη σημειολογική αξία που προσδίδει αίγλη στο επίτευγμα των παικτών του Θόδωρου Βλάχου

Αυτή δεν είναι άλλη από την 35η συνεχόμενη νίκη του Θρύλου επί των «πρασίνων» στο συγκεκριμένο τμήμα σε όλες τις διοργανώσεις, αφού αγνοείται στη …λήθη του προηγούμενου αιώνα …επιτυχία του ΠΑΟ επί των «ερυθρόλευκων».

Ένα νούμερο το οποίο ξυπνάει «τραυματικές» μνήμες στην …,απέναντι πλευρά με αφορμή την αξέχαστη «35άρα» στο ΣΕΦ στον πέμπτο τελικό των πλέι – οφ του 19996!

Ο Ολυμπιακός, ο οποίος το απόγευμα της Τετάρτης πανηγύρισε την τέταρτη συνεχόμενη φετινή του νίκη σ’ όλες τις διοργανώσεις απέναντι στους «πράσινους» (2-11, 16-7 στην κανονική περίοδο και 18-10 στον τελικό του Κυπέλλου στο Final-4 στο Καρπενήσι), έχει τη δυνατότητα να τις κάνει φέτος 37, αφού απομένουν δύο μόλις βήματα από την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου αήττητου νταμπλ.

Διαβάστε επίσης

Βαζέλες η 35άρα σας πόνεσε ξανά!

Βαζέλες η 35άρα σας πόνεσε ξανά!

Σας το λέγαμε. Είτε χωρίς, είτε με μπρατσάκια δεν το γλιτώνατε το «βούλιαγμα». Ο Θρύλος έκανε πλάκα στον ΠΑΟ, στον πρώτο τελικό (16-2), πέτυχε την 35η συνεχόμενη νίκη του με τον πελάτη. Εύκολα ήρθε το 1-0 στη σειρά των τελικών. Δύο νίκες ακόμα για να έρθει ένα ακόμα νταμπλ

Αποφασισμένες να τελειώνουν!

Αποφασισμένες να τελειώνουν!

Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσαν τα κορίτσια του Ολυμπιακού την προετοιμασία τους ενόψει του τέταρτο τελικού με τη Βουλιαγμένη.