Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποφασισμένες να τελειώνουν!

Αποφασισμένες να τελειώνουν!
Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015 - 20:57

Πιο πεισμωμένες από ποτέ και με ακλόνητη την πίστη για την κατάκτησης του τίτλου ολοκλήρωσαν τα κορίτσια του Ολυμπιακού την προετοιμασία τους ενόψει του τέταρτου τελικού της Α1 κόντρα στη Βουλιαγμένη (28/5, Live από το gavros.gr, 18:30, NS1).

Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης, οι οποίες δεν αντιμετωπίζουν κανένα αγωνιστικό πρόβλημα παρουσιάζονται αποφασισμένες να τελειώσουν τη σειρά στο κολυμβητήριο του Λαιμού και να γιορτάσουν στην έδρα της ομάδας των νοτίων προαστίων την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκες» του Χάρη Παυλίδη έχουν πεισμώσει για τις διαιτητικές αδικίες του αγώνα της Τρίτης και φέρονται πεισμωμένες να «καθαρίσουν».

Διαβάστε επίσης

Βαζέλες η 35άρα σας πόνεσε ξανά!

Βαζέλες η 35άρα σας πόνεσε ξανά!

Σας το λέγαμε. Είτε χωρίς, είτε με μπρατσάκια δεν το γλιτώνατε το «βούλιαγμα». Ο Θρύλος έκανε πλάκα στον ΠΑΟ, στον πρώτο τελικό (16-2), πέτυχε την 35η συνεχόμενη νίκη του με τον πελάτη. Εύκολα ήρθε το 1-0 στη σειρά των τελικών. Δύο νίκες ακόμα για να έρθει ένα ακόμα νταμπλ

Θα σας δώσουμε και… μπρατσάκια!

Θα σας δώσουμε και… μπρατσάκια!

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι πανέτοιμοι για γλέντι κόντρα στους… ναυαγούς του ΠΑΟ, στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος. Live από το gavros.gr/NS3, στις 17:00.

Τον «βυθίζει»!

Τον «βυθίζει»!

Πανέτοιμος για το 1-0 στους τελικούς της Α1 απέναντι στον ΠΑΟ ο νταμπλούχος Θρύλος (Live από το gavros.gr, 17:00, ΝS3)