Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συγχαρητήρια Novibet σε Θρύλο

Συγχαρητήρια Novibet σε Θρύλο
Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015 - 00:10

Τα ολόψυχά της συγχαρητήρια στην ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του 17ου Κυπέλλου στην ιστορία της έδωσε η Novibet.

Ο επίσημος χορηγός του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού φρόντισε μέσω του Υπεύθυνου Δημοσίων Σχέσεων και Χορηγιών Σταύρου Κυριακίδη και του διευθυντή Marketing και Επικοινωνίας Γιώργου Μπαρμπάτση να συγχαρεί την «αρμάδα» του Θόδωρου Βλάχου για την κατάκτηης του τρίτου διαδοχικού τροπαίου και μάλιστα απέναντι στον ΠΑΟ.

Αναλυττικά, ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Χορηγιών της Novibet, κ. Σταύρος Κυριακίδης δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στους αθλητές του ΟΣΦΠ, στο τεχνικό επιτελείο, σε όλους όσους βρίσκονται κοντά στην ομάδα και φυσικά στον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΣΦΠ, κ. Μιχάλη Κουντούρη. Οι επιτυχίες συνεχίζονται, επόμενος στόχος είναι το πρωτάθλημα για να ολοκληρωθεί η απόλυτη κυριαρχία στη πισίνα. Εμείς στη Novibet, θα συνεχίσουμε αδιάκοπα να υποστηρίζουμε και να προβάλλουμε αθλητές "θρύλους", χωρίς ηρωισμούς και μεγαλοστομίες...’’

Από την πλευρά του, ο κ. Γιώργος Μπαρμπάτσης, Διευθυντής Marketing κι Επικοινωνίας της Novibet, ανέφερε σε δηλώσεις του: «Συγχαρητήρια στους αθλητές στο τεχνικό επιτελείο και στη διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για τη κατάκτηση ακόμα μίας κούπας και για την δουλειά που γίνεται σε όλα τα επίπεδα. Στην Novibet, στεκόμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια, που φέρνει στον «αφρό» αθλήματα και αθλητές, που δεν τυγχάνουν ανάλογης των επιτευγμάτων τους, προβολή.»

Διαβάστε επίσης

Έτοιμοι οι Μίνι Παίδες!

Έτοιμοι οι Μίνι Παίδες!

Με τις καλύτερες δυνατές προοπτικές ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Μίνι Παίδων του Ολυμπιακού ενόψει της Α’ φάσης του πρωταθλήματος.

Πρεμιέρα με ΑΕ Κερατσινίου

Πρεμιέρα με ΑΕ Κερατσινίου

Με πίστη για μία πρωταγωνιστική πορεία στο πρωτάθλημα ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους οι Μίνι Κορασίδες του Ολυμπιακού.

«Σύντομα πρωταθλητής Ευρώπης»

«Σύντομα πρωταθλητής Ευρώπης»

Την ακλόνητη πίστη του ότι ο Ολυμπιακός τα επόμενα χρόνια θα διεκδικήσει το τρόπαιο της Ευρωλίγκας στο πόλο Ανδρών, εξέφρασε ο Νίκος Δεληγιάννης.