Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτοιμοι οι Μίνι Παίδες!

Έτοιμοι οι Μίνι Παίδες!
Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015 - 00:45

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Μίνι Παίδων του Ολυμπιακού ενόψει της συμμετοχής στην Α' φάση του πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στο Κολυμβητήριο της Γλυφάδας. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης τον ΝΟ Καλαμακίου στις 21:30 και θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη τις υποχρεώσεις τους. Το Σάββατο στις 11:30 ο Ολυμπιακός θα παίξει με την ΣΚ Ροή και στις 18:30 με το Περιστέρι για την 3η αγωνιστική ενώ την Κυριακή στις 17:00 οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν για την 5η αγωνιστική με τον ΑΝΟ Γλυφάδας αφού το πρωί (4η αγωνιστική) θα κάνουν το ρεπό τους.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για την Α' φάση αποτελούν οι: Κωνσταντίνος Μάρκου, Δημήτρη Ιατρουδάκης, Δούκας Αγγελούδης, Παναγιώτης Βαζιμάς, Άγγελος Χριστοφοράτος, Σίμος Λαδάς, Δημήτρης Κίτσος, Μανώλης Σφιγγάκης, Γιώργος Σταματίου, Θανάσης Λιβανίου, Γιάννης Μακαντάνης, Κυριάκος Λαμπρόπουλος, Χαρίτων Κιαπίδης, Παναγιώτης Σιαμάς, Χρήστος Κοντός

Διαβάστε επίσης

Πρεμιέρα με ΑΕ Κερατσινίου

Πρεμιέρα με ΑΕ Κερατσινίου

Με πίστη για μία πρωταγωνιστική πορεία στο πρωτάθλημα ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους οι Μίνι Κορασίδες του Ολυμπιακού.

Εκκίνηση στα πλέι οφ

Εκκίνηση στα πλέι οφ

Τα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α1 πόλο Γυναικών ξεκινούν το Σάββατο 16/05 (στις 16:00), με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει τον ΑΝΟ Γλυφάδας στο Παπαστράτειο.

Συγχαρητήρια Novibet σε Θρύλο

Συγχαρητήρια Novibet σε Θρύλο

Τα θερμά του συγχαρητήρια στην ομάδα πόλο Ανδρών για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας έδωσε ο επίσημος χορηγός του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

«Σύντομα πρωταθλητής Ευρώπης»

«Σύντομα πρωταθλητής Ευρώπης»

Την ακλόνητη πίστη του ότι ο Ολυμπιακός τα επόμενα χρόνια θα διεκδικήσει το τρόπαιο της Ευρωλίγκας στο πόλο Ανδρών, εξέφρασε ο Νίκος Δεληγιάννης.