Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ζευγάρωσαν τις νίκες

Ζευγάρωσαν τις νίκες
Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015 - 00:35

Με πατημένο το πόδι στο …γκάζι συνεχίζουν ακάθεκτοι οι Παίδες του Ολυμπιακού τις υποχρεώσεις τους στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» πιτσιρικάδες πραγματοποιώντας επίδειξη ισχύος, σάρωσαν με το εμφατικό 20-3 τον Ν.Ο. Λάρισας σε ματς που διεξήχθη την Παρασκευή το απόγευμα στο «Π. Καπαγέρωφ».

Μετά την επικράτηση με 13-4 κόντρα στον Α.Σ. Απόλλο η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη έκανε το «δυο στα δυο» και συνεχίζει την πορεία της με στόχο την πρόκριση στους ημιτελικούς που θα διεξαχθούν την Κυριακή στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου. Το αγωνιστικό πρόγραμμα των «ερυθρολεύκων», συνεχίζεται το Σάββατο με τις αναμετρήσεις κόντρα σε ΝΟ Πατρών (11:30) και ΝΟ Ρεθύμνου (18:30).

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 5-0, 6-0, 7-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κοττάς, Κατρίτσης, Παπαδόπουλος, Ορφ. Κωνσταντόπουλος, Γούρας, Σοφός, Μπαϊράμης, Π. Λαδάς, Μακαντάνης, Χαλυβόπουλος, Βούλγαρης, Πετρόπουλος, Γ. Κωνσταντόπολος, Σ. Λαδάς, Αλευρόπουλος

Διαβάστε επίσης

Στον ημιτελικό με απόλυτο!

Στον ημιτελικό με απόλυτο!

Το «4 στα 4» πέτυχαν οι Παίδες του Ολυμπιακού και πρκρίθηκαν πανάξια στην ημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Με το... δεξί οι Παίδες

Με το... δεξί οι Παίδες

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε νικηφόρα την τελική φάση του πρωταθλήματος, με το ευρύ 13-4 απέναντι στον Α.Σ. Απόλλο, στο ματς που έγινε στο κολυμβητήριο «Π. Καπαγέρωφ» του Πειραιά. Επόμενη αναμέτρηση την Παρασκευή (19:30) κόντρα στον ΝΟ Λάρισας

Με το «δεξί» οι Παίδες

Με το «δεξί» οι Παίδες

Με νίκη 13-4 επί του Απόλλο ξεκίνησαν οι «ερυθρόλευκοι» τις υποχρεώσεις τους στην τελική φάση του πρωταθλήματος.