Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον ημιτελικό με απόλυτο!

Στον ημιτελικό με απόλυτο!
Κυριακή, 28 Ιουνίου 2015 - 01:28

Με θριαμβευτικό τρόπο οι Παίδες του Ολυμπιακού εξασφάλισαν την πρόκριση στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος.

Οι νεαροί «ερυθρόλευκοι» σημείωσαν τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς στο πλαίσιο της Τελικής φάσης που διεξήχθη στο «Π. Καπαγέρωφ», δείχνοντας πτυχές του ταλέντου τους και παράλληλα πιστοποίησαν περίτρανα ότι γίνεται πολύ ποιοτικό έργο στις ακαδημίες της κορυφαίας ελληνικής ομάδας.

Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη επικράτησε με 12-6 (4-2, 5-2, 0-2, 1-2) του ΝΟ Πατρών το Σάββατο το πρωί, αποτέλεσμα με το οποίο προκρίθηκε στην ημιτελική φάση και στη συνέχεια επιβλήθηκε του ΝΟ Ρεθύμνου με 10-2 (3-1, 3-0, 1-1, 3-0).

Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι νεαροί «ερυθρόλευκοι» κατέλαβαν με πανηγυρικό τρόπο την πρώτη θέση στον Β' όμιλο και προκρίθηκαν στον ημιτελικό, όπου θα αντιμετωπίσουν το Παλαιό Φάληρο, την Κυριακή στις 10:30, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου. Στόχος των «ερυθρολεύκων» είναι η πρόκριση στον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί στις 19:00.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Κοττάς, Κατρίτσης, Παπαδόπουλος, Ορφ. Κωνσταντόπουλος, Γούρας, Σοφός, Μπαϊράμης, Π. Λαδάς, Μακαντάνης, Χαλυβόπουλος, Βούλγαρης, Πετρόπουλος, Γ. Κωνσταντόπολος, Σ. Λαδάς, Αλευρόπουλος

Διαβάστε επίσης

Ζευγάρωσαν τις νίκες

Ζευγάρωσαν τις νίκες

Οι Παίδες του Ολυμπιακού διπλασίασαν τις νίκες τους στην τελική φάση του πρωταθλήματος συντρίβοντας 20-3 τον Ν.Ο. Λάρισας.

Με το... δεξί οι Παίδες

Με το... δεξί οι Παίδες

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε νικηφόρα την τελική φάση του πρωταθλήματος, με το ευρύ 13-4 απέναντι στον Α.Σ. Απόλλο, στο ματς που έγινε στο κολυμβητήριο «Π. Καπαγέρωφ» του Πειραιά. Επόμενη αναμέτρηση την Παρασκευή (19:30) κόντρα στον ΝΟ Λάρισας