Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σκόρπισε» την Σοσιεδάδ (vid)

«Σκόρπισε» την Σοσιεδάδ (vid)
Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2016 - 08:43

Δέκα χρόνια ακριβώς συμπληρώνονται σήμερα από το φιλικό που είχε δώσει ο Ολυμπιακός με την Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ήταν 3 Αυγούστου του 2006 και οι «ερυθρόλευκοι» υποδεχόντουσαν τους Ισπανούς σε μία πρόβα τζενεράλε λίγο προν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων εκείνης της σεζόν.

Το παιχνίδι είχε διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» μπροστά σε 31.000 ΓΑΥΡΟΥΣ που παρά την εποχή, σχεδόν γέμισαν τον Ναό για να συμπαρασταθούν την ομάδα και δεν το μετάνιωσαν, βλέποντας τους παίκτες του Τροντ Σόλιντ να επικρατούν με 5-1.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ριβάλντο είχε ανοίξει το σκορ στο 10ο λεπτό και στο 40’ ο Στολτίδης έκανε το 2-0, σκορ που έληξε και το ημίχρονο. Στο 58’ ο Μιχάλης Κωνσταντίνου έκανε το 3-0, για να ακολουθήσει το 4-0 από τον Τζόρτζεβιτς, με εκτέλεση πέναλτι και το 5-0 από τον Καστίγιο, ο οποίος σκόραρε για άλλο ένα φιλικό σε εκείνη την προετοιμασία.

Το σκορ έκλεισε με γκολ του Στεφάνοβιτς στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, με τον παίκτη της Σοσιεδάδ να μειώνει σε 5-1.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Πειραιώτες είχαν και δύο δοκάρια. Το πρώτο με τον Τζόλε στο 62’ και το δεύτερο με τον Ριβάλντο στο 74’, με λόμπα από τα 40 μέτρα.

Διαβάστε επίσης

Νίκησε τα αδέρφια του (vid)

Νίκησε τα αδέρφια του (vid)

Σαν σήμερα, το 2003, ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον Ερυθρό Αστέρα σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.