Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απέκλεισε την Σλόβαν και πέρασε στα πλέι οφ (vid)

Απέκλεισε την Σλόβαν και πέρασε στα πλέι οφ (vid)
Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2016 - 08:51

Σήμερα συμπληρώνονται 7 χρόνια από την δεύτερη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Σλόβαν Μπρατισλάβας για τον Γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, όπου οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 2-0 όπως και στην πρώτη αναμέτρηση και προκρίθηκαν στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Οι Πειραιώτες είχαν επικρατήσει με 2-0 στην Σλοβακία και ερχόντουσαν στο «Γ. Καραϊσκάκης», μπροστά στον κόσμο τους για να τελειώσουν τη υπόθεση πρόκριση, κάτι που συνέβη σχετικά εύκολα.

Στο 38’ ο Ένζο Μαρέσκα άνοιξε το σκορ στον Ναό, μπροστά στους ΓΑΥΡΟΥΣ που είχαν βρεθεί στο γήπεδο για να υποστηρίξουν την ομάδα τους και ουσιαστικά έστειλε τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ.

Το τελικό 2-0 έγραψε στο 56’ ο Ντιόγκο, με τον Ολυμπιακό να χαλαρώνει στη συνέχεια και να παίρνει την πρόκριση.

Διαβάστε επίσης

Με το… δεξί στο Κύπελλο (vid)

Με το… δεξί στο Κύπελλο (vid)

Σαν σήμερα, το 2000, ο Ολυμπιακός αγωνιζόταν με τον Πατραϊκό στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου, νικώντας τον εύκολα με 4-0.

Δεν άφησε το 9ο Κύπελλο να χαθεί

Δεν άφησε το 9ο Κύπελλο να χαθεί

Σαν σήμερα το 1960, ο Ολυμπιακός αποσπά ισοπαλία από τον ΠΑΟ Και δεν αφήνει τους «πράσινους» να πάρουν τον τίτλο. Μετέπειτα καταλήγει και αυτός σε «ερυθρόλευκα» χέρια.

Νίκησε τα αδέρφια του (vid)

Νίκησε τα αδέρφια του (vid)

Σαν σήμερα, το 2003, ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον Ερυθρό Αστέρα σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

«Σκόρπισε» την Σοσιεδάδ (vid)

«Σκόρπισε» την Σοσιεδάδ (vid)

Σαν σήμερα το 2006, ο Ολυμπιακός αγωνιζόταν με τους Ισπανούς λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας και την νίκησε με 5-1, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο.