Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πεντάρα για αρχή (vid)

Πεντάρα για αρχή (vid)
Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016 - 08:46

Σαν σήμερα, το 1999, ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε στο Ολυμπιακό στάδιο την Νάουσα για την 1η αγωνιστική του προκριματικού γύρου του Κυπέλλου, σκορπώντας την, με 5-0.

Οι «ερυθρόλευκοι έδειξαν την αγωνιστική τους ανωτερότητα και νίκησαν πολύ εύκολα την ομάδα της Νάουσας.

Το σκορ είχε ανοίξει ο Τζιοβάνι, με κεφαλιά στο 28ο λεπτό για να διπλασιάσει τα τέρματά του αλλά και της ομάδας του 5 λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα το 33 λεπτό της αναμέτρησης μπαίνοντας από τα δεξιά και τελειώνοντας υποδειγματικά τη φάση.

Στο 49’ ήταν η σειρά του Οφορίκουε να σκοράρει και να γράψει το 3-0 για τον Ολυμπιακό που δεν σταμάτησε όμως εκεί. Άλλωστε έχει μία από τις καλύτερες ομάδες της τελευταίας 20ετίας εκείνη τη σεζόν.

Στο 68’ ο Γιαννακόπουλος ήταν αυτός που έκανε το 4-0, για να έρθει ο Γκόγκιτς στο 85’ να γράψει το τελικό σκορ προ κενής εστίας, δηλαδή το 5-0.

Διαβάστε επίσης

Εύκολη 4άρα (vid)

Εύκολη 4άρα (vid)

Σαν σήμερα, το 2000, ο Ολυμπιακός αγωνιζόταν επί του Εθνικού Αστέρα για την 2η αγωνιστική του προκριματικού ομίλου του Κυπέλλου και επικράτησε εύκολα με 4-1.

Πεντάρα επί της Μοζίρ (vid)

Πεντάρα επί της Μοζίρ (vid)

Σαν σήμερα, το 1997, ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε την ομάδα από τη Λευκορωσία για τα προκριματικά του Champions League, με τους «ερυθρόλευκους» να… σκορπίζουν εύκολα τους αντιπάλους τους.

5άρα πριν τα επίσημα

5άρα πριν τα επίσημα

Σαν σήμερα, το 1983, ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε κόντρα στην Χάσμπορν, σε φιλική αναμέτρηση στην Φρανκφούρτη, όπου και επικράτησε με 5-2.