Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καυτό χατ τρικ από τον Μήτρογλου (vid)

Καυτό χατ τρικ από τον Μήτρογλου (vid)
Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016 - 08:53

Σαν σήμερα πριν από 3 χρόνια, ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε την Βέροια και την… σκόρπισε με 6-0 για την 7η αγωνιστική της Super League.

Το σκορ είχε ανοίξει μόλις στο 8’ ο Κώστας Μήτρογλου με κοντινή προβολή έπειτα από πλασέ του Μανιάτη.

Στο 20’ και πάλι ο Έλληνας επιθετικός έγραψε το 2-0 με εξαιρετική κεφαλιά, δείχνοντας για άλλη μία φορά πόσο σπουδαίος σκόρερ είναι.

Στο 63’ ήταν η σειρά του Ζοέλ Κάμπελ να σκοράρει με τη φάση να ξεκινάει από τον Μήτρογλου και τον Φουστέρ να δίνει την ασίστ στον Κοσταρικανό.

Στο 71’ ο αρχηγός, Γιάννης Μανιάτης, έγραψε το 4-0 έπειτα από ασίστ του Κάμπελ, ενώ 10 λεπτά αργότερα ο Κώστας Μήτρογλου πέτυχε ένα απίστευτο γκολ έξω από την περιοχή, φτάνοντας σε ένα ακόμη «καυτό» χατ τρικ.

Το σκορ έκλεισε στο 82’ με τον Ολυμπιακό να μην σταματά να πιέζει στην αντίπαλη άμυνα και τον Μήτρογλου να δίνει μία πανέξυπνη ασίστ στον Κάμπελ, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το 6ο για τους «ερυθρόλευκους».

Διαβάστε επίσης

Με... ρουκέτα του Χολέμπας (vid)

Με... ρουκέτα του Χολέμπας (vid)

Σαν σήμερα το 2012 ο Ολυμπιακός έκανε το έξι στα έξι, νικώντας με 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης στον Ναό με φάουλ του Χολέμπας.

Εύκολα τα Τρίκαλα (vid)

Εύκολα τα Τρίκαλα (vid)

Σαν σήμερα το 2000, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-0 των Τρικάλων σε παιχνίδι για τους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας.

Περίπατο στην Τούμπα (vid)

Περίπατο στην Τούμπα (vid)

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από τη νίκη του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη επί του ΠΑΟK με 2-0 για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ελλάδος, με τον πανηγυρισμό του Ιντέγε να μένει αξέχαστος.