Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σαν σήμερα: «Κέρασμα» στο ΟΑΚΑ με Γκαλέτι (video)

Σαν σήμερα: «Κέρασμα» στο ΟΑΚΑ με Γκαλέτι (video)
Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2023 - 09:17

Είναι κοινό… μυστικό ότι ο Ολυμπιακός έχει αναπτύξει ενός είδους… πελατειακή σχέση με την ΑΕΚ. Μέσα-έξω… Μία από τις πολλές νίκες του επί της ΑΕΚ πέτυχε, σαν σήμερα το 2009, ο Ολυμπιακός, για την 20η αγωνιστική του τότε πρωταθλήματος! Ο Θρύλος επικράτησε με 1-0 των «κιτρινόμαυρων», χάρη σε γκολ του Λουτσιάνο Γκαλέτι στο 5’ της αναμέτρησης!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Οι Πειραιώτες έδειξαν για ακόμη μία φορά την κυριαρχία τους στην Ελλάδα, κάνοντας... πλάκα ξανά στην ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ. Ο Θρύλος είχε ευκαιρίες και για μεγαλύτερο σκορ στην αναμέτρηση, ωστόσο, το 1-0 ήταν αρκετό για να ρίξει ακόμη μία «σφαλιάρα» στον αντίπαλο...

ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Σάχα, Γεωργέας (76' Μαντούκα), Κυριάκος, Μαϊστόροβιτς, Χουάνφραν (25' Άλβες), Ενσαλίβα (62' Εντίνιο), Πελετιέρι, Καφές, Σκόκο, Τζιμπούρ, Μπλάνκο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Αβραάμ, Άντζας, Ντομί, Ντουντού, Πατσατζόγλου, Γκαλέτι (85' Τζόρτζεβιτς), Λέτο (90' Ζεβλάκοφ), Μπελούτσι (81' Μενδρινός), Ντιόγκο.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης