Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σπάει όλα τα ρεκόρ ο Αιμίλιος Παπαθανασίου!

Σπάει όλα τα ρεκόρ ο Αιμίλιος Παπαθανασίου!
Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2015 - 22:25

Τον 19ο συνεχόμενο πανελλήνιο τίτλο κατέκτησε ο Αιμίλιος Παπαθανασίου. Ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας ΣΤΑΡ και σημείωσε μία μοναδική επίδοση, που είναι ασύλληπτη για τα ελληνικά και διεθνή δεδομένα.

Αυτό το επίτευγμα ήρθε σε μια εποχή που η παγκόσμια ομοσπονδία αναβάθμισε την κλάση σε τέτοιο επίπεδο που πλέον ο τελικός του StarSailorsLeague θα είναι εφάμιλλος του America’sCup, του VolvoOceanRace, του WorldMatchRacingTour και του ExtremeSailingSeries.

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα διοργάνωσε ο ΝΟΤΚ υπό την αιγίδα της ΕΙΟ. Έτρεξαν τέσσερα σκάφη και ο Παπαθανασίου, που είχε πλήρωμα τον Αντώνη Τσότρα (ΝΟΠΦ), κέρδισε και τις πέντε ιστιοδρομίες που έγιναν. Έτσι, ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού κατέκτησε την πρώτη θέση με 4 βαθμούς.

Στην δεύτερη θέση τερμάτισαν οι Γιώργος Ζεϊμπάρης-Πάχος Παπαστεφάνου με 8 βαθμούς και στην τρίτη οι Δημήτρης Ψωμιάδης- Στέλιος Νούτσοςμε 11 βαθμούς.

Διαβάστε επίσης

Γιόρτασαν και οι πολεμικές τέχνες

Γιόρτασαν και οι πολεμικές τέχνες

Σε εξαιρετικό και οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή των Πολεμικών Τεχνών του Ολυμπιακού.