Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πολλή... κούραση κάθε χρόνο, τέτοια εποχή

Πολλή... κούραση κάθε χρόνο, τέτοια εποχή
Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016 - 15:20

Εδώ και αρκετά χρόνια, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός κάνει πάρτι σε πισίνα, τάραφλεξ, παρκέ και οπουδήποτε αλλού χτυπάει η καρδιά αυτού του μεγάλου συλλόγου. Πλάκα τους κάνει ο Μιχάλης Κουντούρης, ο οποίος δεν έχει αφήσει κούπα για κούπα αυτός και τα τμήματά του.

Ό,τι θέλει κάνει ο Ολυμπιακός, οι αθλητές του οποίου... κουράζουν πολύ τους ώμους τους κάθε άνοιξη από τα «όλε, όλε» με τις κούπες στα χέρια και το σήκωμά τους. Ο Ολυμπιακός σαρώνει σε κάθε επίπεδο και σε όλα τα σπορ. Καλό θα ήταν λοιπόν να αλλάξουν οι άλλοι τον ύμνο τους.

Ο Θρύλος συνεχίζει απτόητος την υπερκούπωσή του και θα συνεχίσει να το κάνει. Δεν υπάρχει αντίπαλος σε όλη την Ελλάδα. Αυτός ο σύλλογος είναι παγκόσμιος. Ποιος άλλος πρωταγωνιστεί σε τόσα πολλά σπορ σε άντρες και γυναίκες; Κανείς...

Μόνο ο Ολυμπιακός σαρώνει. Αυτού του συλλόγου την πλάτη θα βλέπετε όσα χρόνια και να περάσουν.

Και έπεται συνέχεια έτσι;

Διαβάστε επίσης

Το πήρε αήττητος ο Θρύλος

Το πήρε αήττητος ο Θρύλος

Η ομάδα Ανδρών της επιτραπέζιας αντισφαίρισης κατέκτησε για… πλάκα το φετινό πρωτάθλημα, που είναι το 12ο στην ιστορία του τμήματος.

Χάλκινη η Βάσω Βουγιούκα!

Χάλκινη η Βάσω Βουγιούκα!

Η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια του Ολυμπιακού πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις μέχρι τον ημιτελικό, κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο στο Γκραν Πρι Σπάθης Γυναικών που πραγματοποιήθηκε στην Σεούλ.