Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μεγάλη μου αγάπη», με Σπύρο Μπιτσάκη (vid)

«Μεγάλη μου αγάπη», με Σπύρο Μπιτσάκη (vid)
Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016 - 15:33

Για όλους και για όλα μίλησαν στην εκπομπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού οι καλεσμένοι, που έδωσαν χρήσιμες πληροφορίες και απαντήσεις σε όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ. Στο στούντιο βρέθηκε φυσικά ο δημοσιογράφος Λουκάς Θεοφανόπουλος, που μίλησε με τον υπεύθυνο τμημάτων υποδομής του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Σπύρο Μπιτσάκη. Εξήγησε τη φιλοσοφία που διέπει τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, ενώ από εκεί και πέρα, υπήρξε και τηλεφωνική επικοινωνία με τη γενική αρχηγό του Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη. Βρίσκεται στο Καρπενήσι, στο πλευρό της γυναικείας ομάδας μπάσκετ και ανέλυσε την τρέχουσα ειδησεογραφία. Επίσης, στην εκπομπή φιλοξενήθηκε και ο τεχνικός της ομάδας πόλο ανδρών, Θοδωρής Βλάχος, που ανέλυσε το πρόγραμμα των νταμπλούχων, ενώ αναφέρθηκε τόσο στους στόχους όσο και τι γίνεται στα τμήματα υποδομής.

Στη διάρκεια της εκπομπής υπήρξε και η καθιερωμένη αμφίδρομη επικοινωνία με τους φιλάθλους της ομάδας μέσω της επίσημης σελίδας της παραγωγής στο Facebook https://www.facebook.com/MegaliMouAgapi/

Μπορείτε να ακούσετε τη σημερινή «Μεγάλη μου Αγάπη» του δεύτερου κύκλου εκπομπών στο επισυναπτόμενο βίντεο

Η «Μεγάλη μου Αγάπη» είναι συμπαραγωγή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού με τη Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά (Κανάλι 1 90,4) και την επιμελούνται το γραφείο Τύπου του Ερασιτέχνη και το αθλητικό τμήμα του Καναλιού 1. Την εκπομπή παρουσιάζουν κάθε Δευτέρα (10:30 – 12:00) η γενική αρχηγός του συλλόγου, Χριστίνα Τσιλιγκίρη και ο αθλητικός συντάκτης του σταθμού, Λουκάς Θεοφανόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Καλεσμένος ο Σπύρος Μπιτσάκης (pic)

Καλεσμένος ο Σπύρος Μπιτσάκης (pic)

Όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και αυτή που θα ξεκινήσει σε μερικές ώρες, η εκπομπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, θα έχει έναν σπέσιαλ καλεσμένο.

«Χρυσός» ο Σγουρόπουλος (pics)

«Χρυσός» ο Σγουρόπουλος (pics)

Ο αθλητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Θρύλου κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο World Junion Circuit που διεξήχθη στην Κροατία.