Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και η καταμέτρηση συνεχίζεται

Και η καταμέτρηση συνεχίζεται
Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017 - 23:55

Οι κούπες είναι αμέτρητες. Και όταν είσαι Ολυμπιακός, είσαι συνυφασμένος με τίτλους. Ετσι, όπως είναι λογικό, δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει ομαδικό άθλημα, στο οποίο ο Θρύλος να μη σήκωσε μια κούπα. Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν χάσει το μέτρημα από τις κούπες τις οποίες έχουν κατακτήσει. Αν βγάλουμε το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο, και το πρωτάθλημα της Κ20, όσον αφορά τον Ερασιτέχνη, μέχρι στιγμής έχουμε το Κύπελλο και το Λιγκ Καπ στο βόλεϊ των Ανδρών, το Νταμπλ στο βόλεϊ των Γυναικών και φιναλίστ της Ευρώπης, το Νταμπλ στο πόλο Γυναικών και φιναλίστ της Ευρώπης, το πρωτάθλημα στο πόλο των Ανδρών, το Νταμπλ στο μπάσκετ Γυναικών, το πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στους Ανδρες, και το Πρωτάθλημα στην Α1 Εθνική Κατηγορία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης των Ανδρών.

Ωστόσο υπάρχουν ακόμα κι άλλες για τη φετινή σεζόν. Το Κύπελλο των Ανδρών στο πόλο, όπου ο Θρύλος είναι το μεγάλο φαβορί για να σηκώσει μια ακόμα κούπα στο Καρπενήσι, όπως επίσης και ο ευρωπαϊκός τίτλος της ομάδας του Θοδωρή Βλάχου στο Final 6 του Len Champions League, που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη, όπου οι Πειραιώτες έχουν προκριθεί εδώ και αρκετό καιρό.

Παράλληλα, χθες ο Ολυμπιακός κατέκτησε και το Κύπελλο στο Πινγκ Πονγκ μετά τη νίκη του με 4-0 στον τελικό κόντρα στην Πεύκη, προσθέτοντας έναν ακόμα τίτλο στον Θρύλο.

Διαβάστε επίσης

Συλλέκτης τίτλων!

Συλλέκτης τίτλων!

Σάρωσε και φέτος σε όλα τα σπορ ο Ολυμπιακός, ο οποίος πήρε 13 εγχώριους τίτλους, έλαβε μέρος σε δύο ευρωπαϊκούς τελικούς και συνεχίζει.

Εντυπωσιακή η παρουσία του Τάε Κβον Ντο (pics)

Εντυπωσιακή η παρουσία του Τάε Κβον Ντο (pics)

Πάρα πολύ καλή ήταν η παρουσία του τμήματος της Ακαδημίας Τάε Κβον Ντο του Ολυμπιακού στο στο 7ο αγωνιστικό Φεστιβάλ Kim e Liu που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Στάδιο Πάλης στα Άνω Λιόσια.