Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών ο Τσορώνης

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών ο Τσορώνης
Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017 - 17:59

Ο Κολυμβητής του Ολυμπιακού, Αθανάσιος Τσορώνης (τρίτος από αριστερά στην κεντρική φωτογραφία) θα λάβει μέρος στο αγώνισμα της πεταλούδας στους 23ους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών, οι οποίοι θα διεξαχθούν στην Σαμψούντα της Τουρκίας, το διάστημα 18 με 30 Ιουλίου.

Αναλυτικά ο Τσορώνης δήλωσε στο osfp.gr :

«Νιώθω μεγάλη τιμή να προπονούμαι με την ομάδα κολύμβησης του Ολυμπιακού τα τελευταία 3 χρόνια! Παίρνοντας μέρος στο Deaflympics, στη Σαμψούντα της Τουρκίας, εκπροσωπώ την Ελλάδα για δεύτερη φορά σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση και αυτό με κάνει πολύ υπερήφανο. Θα βάλω τα δυνατά μου για τον Σύλλογο μου και τους προπονητές μου, που με έχουν βοηθήσει τόσο πολύ σε όλο αυτό το ταξίδι».

Στην ίδια διοργάνωση ο Ολυμπιακός θα έχει ακόμα μια εκπροσώπηση μιας και η επικεφαλής προπονήτρια της ακαδημίας μπάσκετ του συλλόγου μας κα. Μάρθα Αργυρίου, είναι βοηθός προπονητή στην Εθνική ομάδα μπάσκετ κωφών γυναικών.

Διαβάστε επίσης

«Χρυσός» ο Παπαδάτος

«Χρυσός» ο Παπαδάτος

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Έλληνας πρωταθλητής στην κατηγορία των 130 κιλών ελληνορωμαϊκής πάλης στους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών που διεξάγονται στην Σαμψούντα.

Εντός κόντρα στον Πανελλήνιο ο Θρύλος

Εντός κόντρα στον Πανελλήνιο ο Θρύλος

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης η κλήρωση του πρωταθλήματος της Handball Premier, με τον Ολυμπιακό – Όμιλο Ξυνή να ξεκινάει τις υποχρεώσεις του εντός έδρας. Δεύτερη αγωνιστική το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τέταρτη με την ΑΕΚ.