Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνάντηση Βασιλειάδη με τον Πρωταθλητή Ευρώπης Σγουρόπουλο

Συνάντηση Βασιλειάδη με τον Πρωταθλητή Ευρώπης Σγουρόπουλο
Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017 - 18:40

Τον πρωταθλητή Ευρώπης Εφήβων της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, Γιάννη Σγουρόπουλο, υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Ο 17χρονος αθλητής έγινε ο πρώτος Ελληνας που κατέκτησε μετάλλιο σ' αυτή τη διοργάνωση και μάλιστα χρυσό και, μαζί με τον πρόεδρο της ΕΦΟΕπΑ, Μανώλη Κολυμπάδη, βρέθηκαν στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Ο υφυπουργός τους υποδέχθηκε έξω από το γραφείο του και τους συνεχάρη για την τεράστια επιτυχία. Ο νεαρός αθλητής από την μεριά του χάρισε στον Γιώργο Βασιλειάδη την μπλούζα που φορούσε στον τελικό απέναντι στον Ρουμάνο Πλετέα.

«Είχαμε σήμερα μία συνάντηση με τον υπουργό και χαίρομαι που η Πολιτεία αναγνωρίζει τις επιτυχίες μου. Είναι πολύ σημαντικό για μένα και μου δίνει κίνητρο να συνεχίσω» τόνισε αρχικά στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Σγουρόπουλος και πρόσθεσε: «Εχω αρχίσει να το συνειδητοποιώ. Στην αρχή δεν είχα καταλάβει τι γίνεται και ότι είμαι ο καλύτερος έφηβος στην Ευρώπη και είμαι πολύ χαρούμενος. Τώρα προέχει ξεκούραση γιατί θα ακολουθήσει μία δύσκολη σεζόν. Οι στόχοι μου είναι μια καλή θέση στο ΤΟΠ 10 της Ευρώπης, που θα γίνει τον Σεπτέμβρη στην Αθήνα, και η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες έως 18 ετών, που θα γίνουν στην Αργεντινή».

Διαβάστε επίσης

«Πετάει» για το Λονδίνο!

«Πετάει» για το Λονδίνο!

Την Τετάρτη αναχωρεί ο κύριος όγκος των αθλητών και αθλητριών που θα πάρουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Λονδίνο, με τον Δημήτρη Τσιάμη να είναι ανάμεσά τους.

Αναχωρεί την Τρίτη το Open Water

Αναχωρεί την Τρίτη το Open Water

Στη Μασσαλία για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων θα μεταβεί η ελληνική αποστολή, με τον «ερυθρόλευκο» Δημήτρη Νέγρη να βρίσκεται σε αυτή.

Δυνατός και ο Ερασιτέχνης!

Δυνατός και ο Ερασιτέχνης!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού σκέφτεται τον σύλλογό του και έως την Τετάρτη θα έχει «προσφέρει» πάνω από ένα εκατ. ευρώ στον Ερασιτέχνη - Όλο το θέμα με περισσότερες λεπτομέρειες, στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί.