Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δείξαμε ότι έχουμε ποιότητα»

«Δείξαμε ότι έχουμε ποιότητα»
Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017 - 19:54

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Αλέξης Αλβανός, μετά τη νίκη της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού – Ομίλου Ξυνή κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο άσος των Πειραιωτών, ο οποίος σκόραρε το καθοριστικό γκολ στη νίκη του Θρύλου στο ΟΑΚΑ, τόνισε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έδειξαν ότι διαθέτουν ποιότητα και επισήμανε ότι είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν ηττήθηκε στο πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό το σημερινό αποτέλεσμα από και το γεγονός ότι δεν χάσαμε στην έδρα του ΠΑΟΚ. Παίξαμε δυο ντέρμπι σε δυο δυνατές έδρες πολύ γρήγορα στη σεζόν. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας και η ουσία είναι στο τέλος της σεζόν. Δοκιμαστήκαμε νωρίς σε δυο δυνατά ματς αλλά το πρωτάθλημα κρίνεται στο φινάλε. Ξέραμε ότι χρειαζόταν το σθένος όλων των παικτών για να φτάσουμε σε επιτυχίες. Σήμερα κάναμε προσπάθεια όλοι και δείξαμε ότι έχουμε την ποιότητα και την εμπειρία να γυρνάμε τέτοια παιχνίδια. Είμαστε ευχαριστημένοι για το σημερινό αποτέλεσμα».

Διαβάστε επίσης

Θρύλε αλήτη τους έκλεισες το σπίτι!

Θρύλε αλήτη τους έκλεισες το σπίτι!

Μεγάλο διπλό του Ολυμπιακού μέσα στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ με 20-19 για το πρωτάθλημα της Handball Premier και έδειξε ποιος είναι το αφεντικό σε ένα ακόμα άθλημα. Συνεχίζει αήττητος ο Θρύλος. Σωρεία αντικειμένων μετά το τέλος της αναμέτρησης.