Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χρόνια Πολλά Μιχάλη Κουντούρη (pic)

Χρόνια Πολλά Μιχάλη Κουντούρη (pic)
Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2017 - 17:27

Μεγάλη γιορτή η σημερινή, καθώς εκτός των άλλων, έχει την ονομαστική του εορτή και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης. Ο... φόβος και τρόμος των βάζελων, που τους έχει πάρει αμπάριζα, γιορτάζει σήμερα και όλη η Ολυμπιακή οικογένεια του εύχεται τα καλύτερα. Και ο Ερασιτέχνης φυσικά δεν θα μπορούσε να μην του ευχηθεί, καθώς ο Μιχάλης Κουντούρης είναι ο άνθρωπος που τον έβαλε σε άλλες ράγες και στον δρόμο των επιτυχιών. Δίχως οικονομικά προβλήματα, δίχως οφειλές, έχει κάνει τα τμήματα του Ερασιτέχνη ασυναγώνιστα και του αξίζουν πάρα πολλά μπράβο για αυτά που έχει καταφέρει και κάνει.

Χρόνια Πολλά Μιχάλη Κουντούρη, να είσαι πάντα καλά και να κερδίζεις τους βάζελους (και όχι μόνο αυτούς), όπου τους πετυχαίνεις.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ερασιτέχνη

Διαβάστε επίσης

«Πολύ σημαντικό παιχνίδι»

«Πολύ σημαντικό παιχνίδι»

Ο προπονητής του Θρύλου, Γιώργος Ζαραβίνας, τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να κερδίσουν τον Διομήδη για να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Εύκολη πρόκριση για το Θρύλο

Εύκολη πρόκριση για το Θρύλο

Ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στον Μακεδονικό, επικρατώντας με 37-11 εκτός έδρας και έτσι πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.