Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεταγραφές για το τμήμα κολύμβησης

Μεταγραφές για το τμήμα κολύμβησης
Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017 - 11:26

Με το «ερυθρόλευκο» σκουφάκι θα αγωνίζονται από εδώ και πέρα οι Γιάννης Καρπουζλής, Κωνσταντίνος Κωνσταντινέσκου, Δημήτρης Μανιός, Γιώργος Φραγκουδάκης, Ηλίας Παλαιολόγος, Γεωργία Παυλοπούλου και Μαρία Αργυροπούλου, οι οποίοι προστέθηκαν στην αγωνιστική ομάδα του τμήματος Κολύμβησης του συλλόγου.

Ο Ερασιτέχνης το πρωί της Πέμπτης ανακοίνωσε την απόκτησή τους, με τους πέντε κολυμβητές και τις δύο κολυμβήτριες να εντάσσονται στην οικογένεια του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τους Γιάννη Καρπουζλή, Κωνσταντίνο Κωνσταντινέσκου, Δημήτρη Μανιό, Γιώργο Φραγκουδάκη, Ηλία Παλαιολόγο και τις Γεωργία Παυλοπούλου, Μαρία Αργυροπούλου οι οποίοι εντάσσονται στην αγωνιστική ομάδα του τμήματος Κολύμβησης».

Διαβάστε επίσης

Αφιερωμένα στον Τάκη Βεντίκο τα Street Relays

Αφιερωμένα στον Τάκη Βεντίκο τα Street Relays

Οι αγώνες σκυταλοδρομιών που θα διεξαχθούν για 4η συνεχόμενη χρονιά στον Πειραιά την Κυριακή 19 Νοεμβρίου, είναι αφιερωμένα στη μνήμη του «πατριάρχη» του «ερυθρόλευκου» στίβου.

Έξι τα χρυσά μετάλλια (pics)

Έξι τα χρυσά μετάλλια (pics)

Με περισσότερους από 30 αθλητές όλων των κατηγοριών στο καγιάκ και στο SUP, μπόρεσαν να διακριθούν οι πρωταθλητές του Ολυμπιακού.