Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τέσσερις «ερυθρόλευκες» στην Εθνική ομάδα

Τέσσερις «ερυθρόλευκες» στην Εθνική ομάδα
Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017 - 15:48

Στην Εθνική ομάδα Κανόε Καγιάκ κλήθηκαν τέσσερις αθλήτριες του Ολυμπιακού! Πρόκειται για τις Μποτέτσι Ισαβέλλα, Φρακούλη Νικόλ, Βιώνη Ιωάννα και Λαγάκου Ναταλία, οι οποίες πραγματοποίησαν σπουδαία χρόνια και κέρδισαν με το σπαθί τους μια θέση στην Εθνική.

Οι εν λόγω αθλήτριες ξεχώρισαν με τις διακρίσεις τους κατακτώντας πρωταθλήματα Ελλάδος στις κατηγορίες τους. Επιπλέον την αποστολή θα στελεχώσουν η Γιαννούλη Γιώτα, Χατζής Δημήτρης, Δημητρακόπουλος Θανάσης, Μουρβλιάνη Ναταλία, Καραπαναγιώτιδης Άκης Το κοινόβιο της Εθνικής Ομάδας θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά το Σαββατοκύριακο, 18-19 Νοεμβρίου.

Η αποστολή θα συνοδεύεται από την προπονήτρια του τμήματος Βάλια Κορμού η οποία δήλωσε: «Είμαστε η κορυφαία ομάδα, οργανωμένη και επιτελικά σχεδιασμένη για μεγάλα γεγονότα όπως αρμόζει στον Ολυμπιακό μας. Η Εθνική Ομάδα αποτελεί όνειρο για τον κάθε αθλητή. Εύχομαι στα παιδιά να προσφέρουν τον καλύτερο τους εαυτό και να θέσουν τις βάσεις για μεγαλύτερους αθλητικούς αγώνες με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Ειναι μεγάλη ικανοποίηση και υπερηφάνεια να εχω τόσους αθλητές /τριεςστην Εθνική Ομάδα».

Από την πλευρά του ο Εφορος του Τμήματος, Τάσος Βουγίδης, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στους αθλητές μας και στην προπονήτρια μας για το σπουδαίο έργο της, τους εύχομαι καλό ξεκίνημα στη νέα τους αθλητική ιδιότητα ως μέλη της Εθνικής ομάδας».

Διαβάστε επίσης

Αφιερωμένα στον Τάκη Βεντίκο τα Street Relays

Αφιερωμένα στον Τάκη Βεντίκο τα Street Relays

Οι αγώνες σκυταλοδρομιών που θα διεξαχθούν για 4η συνεχόμενη χρονιά στον Πειραιά την Κυριακή 19 Νοεμβρίου, είναι αφιερωμένα στη μνήμη του «πατριάρχη» του «ερυθρόλευκου» στίβου.

Έξι τα χρυσά μετάλλια (pics)

Έξι τα χρυσά μετάλλια (pics)

Με περισσότερους από 30 αθλητές όλων των κατηγοριών στο καγιάκ και στο SUP, μπόρεσαν να διακριθούν οι πρωταθλητές του Ολυμπιακού.