Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Ερασιτέχνη (pic)

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Ερασιτέχνη (pic)
Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2017 - 15:23

Στη… μάχη ρίχνονται οι ομάδες του Ερασιτέχνη, με τα «ερυθρόλευκα» τμήματα να στοχεύουν σε νέες νίκες.

Το Σάββατο (9/12) η γυναικεία ομάδα πόλο του Θρύλου θα υποδεχθεί στο Παπαστράτειο την Βουλιαγμένη για την 1η αγωνιστική της Β. φάσης της Α1. Οι άνδρες το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στις 17:30, θα αντιμετωπίσουν στο Παπαστράτειο την Παρτιζάν, για την 4η αγωνιστική του Champions League.

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ θα παίξει το Σάββατο στις 16:30 με τον Αίαντα Ευόσου στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», για την 9η αγωνιστική της Volleyleague Γυναικών. Από την άλλη, οι άνδρες θα αγωνιστούν στις 18:30 στην Χαλκίδα κόντρα στον τοπικό Ηρακλή, για την 7η αγωνιστική της Volleyleague.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Θρύλου θα παίξει στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο, για την 8η αγωνιστική της Α1, ενώ η ομάδα χάντμπολ θα κοντραριστεί με την Χ.Α.Ν.Θ στο Ρέντη, για την 10η στροφή της Handball Premier.

Δείτε την ανάρτηση του Ερασιτέχνη:

Διαβάστε επίσης

«Κοκκινίζει» το πρωτάθλημα της Πυγμαχίας

«Κοκκινίζει» το πρωτάθλημα της Πυγμαχίας

Τέσσερις προκρίσεις σε τέσσερις τελικούς διαφορετικών κατηγοριών σε Άνδρες και Γυναίκες ήταν ο απολογισμός του Ολυμπιακού κατά την τρίτη ημέρα των αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Elite της Πυγμαχίας.

Πάντα κοντά ο Μιχάλης Κουντούρης

Πάντα κοντά ο Μιχάλης Κουντούρης

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, δεν θα μπορούσε να λείπει από τους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της Πυγμαχίας, τους οποίους διοργανώνουν οι «ερυθρόλευκοι».