Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάντα κοντά ο Μιχάλης Κουντούρης

Πάντα κοντά ο Μιχάλης Κουντούρης
Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017 - 22:38

Ο Ολυμπιακός, διοργανώνει με απόλυτη επιτυχία τους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της Πυγμαχίας, στο κλειστό γυμναστήριο «Π. Σαλπέας» του Πειραιά, με τους «ερυθρόλευκους» αθλητές να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου ο Θρύλος να κατακτήσει ένα ακόμα πρωτάθλημα σε άλλο ένα σπορ.

Φυσικά, από το γήπεδο δεν θα μπορούσε να λείπει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης, ο οποίος είναι πάντα δίπλα σε όλους τους αθλητές του Θρύλου, δείχνοντας εμπράκτως τη στήριξή του, ενώ δίπλα του βρέθηκε και ο Team Manager, της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Νίκος Σκανδαλάκης.

Παράλληλα, εκτός από τον πρόεδρο, στο γήπεδο βρέθηκε και η Γενική Γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, η αντιπρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης του Πειραιά, Σταυρούλα Αντωνάκου, όπως και η παίκτρια της γυναικείας ομάδας μπάσκε του Ολυμπιακού, Εβίνα Σταμάτη.

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζει απτόητος ο Θρύλος (pics)

Συνεχίζει απτόητος ο Θρύλος (pics)

Έξι νίκες σε επτά παιχνίδια, ήταν ο απολογισμός του Ολυμπιακού, κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Elite της πυγμαχίας.