Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ήμασταν καλύτεροι σε όλα τα επίπεδα»

«Ήμασταν καλύτεροι σε όλα τα επίπεδα»
Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018 - 23:21

Ποιο δύσκολη περίμεναν την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ, οι άνθρωποι της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού, όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο Γρηγόρης Σανίκης.

Ο άσος των «ερυθρολεύκων», μετά την πρόκριση του Θρύλου στο Final 4 της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδας, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Το περιμέναμε πιο δύσκολο το σημερινό παιχνίδι. Ήταν αναμενόμενο όμως το αποτέλεσμα με βάση την εικόνα του παιχνιδιού. Ήμασταν πολύ καλοί σε όλα τα επίπεδα και η ΑΕΚ δεν ήταν σε καλή μέρα. Από κει και πέρα η φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων ήταν η πρόκριση που ήρθε. Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες αλλά εμείς ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, το θέλαμε περισσότερο, είμαστε πιο έμπειρη ομάδα, είχαμε την στήριξη του κόσμου μας που σήμερα έδωσε βροντερό παρόν».

Διαβάστε επίσης

«Ο κόσμος μας έδωσε ώθηση»

«Ο κόσμος μας έδωσε ώθηση»

Ο Γιώργος Ζαραβίνας ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του στο ματς με την ΑΕΚ και απέδωσε τα εύσημα στους παίκτες του για τη νίκη-πρόκριση.

Δεν τα κατάφερε η Σάκκαρη

Δεν τα κατάφερε η Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη, ηττήθηκε με 6-2, 7-6 (5) κόντρα στο Νο 12 της Παγκόσμιας Κατάταξης, Γιούλα Γκέργκες και αποκλείστηκε από το τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης.