Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ»

«Πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ»
Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018 - 14:33

Με τον Διομήδη Άργους παίζει στο Ρέντη στις 21:00 το Σάββατο ο Ολυμπιακός για τη 17η αγωνιστική. Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος και θέλει τη νίκη για ευνόητους λόγους.

Δηλώσεις για τον αγώνα έκανε στο osfp.gr ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Ζαραβίνας, που είπε. «Παίζουμε με μια ομάδα η οποία είναι πάντα ανταγωνιστική. Ακόμα και μετά την φυγή κάποιων παικτών τους οι εμφανίσεις τους έδειξαν ότι μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί. Για να κερδίσουμε, πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ και αυτό θέλουμε να κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε να συνεχίζουμε τις καλές εμφανίσεις και να παίρνουμε αυτοπεποίθηση από αυτές. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ μέσα στο γήπεδο».

Αναλυτικά η αποστολή

Τσιλιμπάρης, Σανίκης, Τζηράς, Στούμπης, Κωστακίδης, Κρητικός, Μισαηλίδης, Κανδύλας, Πετρίσεβιτς, Σκρόμπιτς, Χάλαρης, Λιόλιος, Παπαδιονυσίου, Λιάπης, Παπαδόπουλος, Τσακνής.

Απόντες είναι οι Αλβανός και Καραμπουρνιώτης.

Διαβάστε επίσης

Στους «8» ο Τσανικίδης

Στους «8» ο Τσανικίδης

Την εντυπωσιακή πορεία που καταγράφει τα τελευταία χρόνια συνεχίζει ο αθλητής του ολυμπιακού, ο οποίος πέρασε στη φάση των «8» στο Διεθνές Τουρνουά Stradja που διεξάγεται στη Βουλγαρία.