Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με 18 αθλητές στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα

Με 18 αθλητές στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα
Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018 - 22:55

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Μαζική είναι η παρουσία του τμήματος Ταε Κβο Ντο του Ολυμπιακού στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων 2018 που ξεκίνησε την Παρασκευή (23/02) στη Χαλκίδα. Το «ερυθρόλευκο» τμήμα των Πολεμικών Τεχνών του Ολυμπιακού, μετέχει στους με 18 αθλητές στους αγώνες που ξεκίνησαν την Παρασκευή στο Αθλητικό Κέντρο Κανήθου «Τάσος Καμπούρης» και ολοκληρώνονται την Κυριακή (25/02).

Το προπονητικό επιτελείο του τμήματος θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει την αγωνιστική κατάσταση των αθλητών του σε μια σημαντική εγχώρια διοργάνωση.

Αναλυτικά η «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελείται από τους: Στέφανο Μπαλαγιάννη, Δημήτρη Μπαλαγιάννη, Αναστάσιο Σμυρναίο, Φώτη Μπάτση, Στάθη Γαϊτάνη, Γιάννη Μπαλαγιάννη, Κυριάκο Πολυδούλη, Μηνά Πυρσό, Σέμελη Σούμπαση, Ελπίδα Σεγρεδάκη, Ιωάννα Ντε Φάτζιο, Αλίκη Καραμαργιού, Ρίτα Ντε Φάτζιο, Δήμητρα Μαμνίογλου, Μαρία Βλασσοπούλου, Ιωάννα Μανουσάκη, Άννα Βαρβαρίγγου, Νίκη Μαμνίογλου.

Διαβάστε επίσης

«Η ομάδα συνεχώς δυναμώνει»

«Η ομάδα συνεχώς δυναμώνει»

Ο Γιώργος Ζαραβίνας ήταν αρκετά ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Διομήδη Άργους.