Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Περίπατος για την Σάκκαρη

Περίπατος για την Σάκκαρη
Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018 - 16:29

Εντυπωσιακή εμφάνιση από την Μαρία Σάκκαρη, στο δεύτερο αγώνα της συνάντησης της Εθνικής Ελλάδας με την Αίγυπτο για το Γκρουπ ΙΙ της Ευρωαφρικανικής ζώνης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που διεξάγεται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΤΑΤΟΪ Club.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια (σ.σ.: βρίσκεται στην 49η θέση της παγκόσμιας κατάταξης) χρειάστηκε μόλις 53 λεπτά για να νικήσει με 2-0 σετ (6-0, 6-0) την Σάντρα Σαμίρ. Σε συνδυασμό με την επιτυχία της Γραμματικοπούλου στον πρώτο αγώνα, η ελληνική ομάδα εξασφάλισε την παρουσία της στην τελική φάση του Σαββάτου.

Στη συνάντηση της Παρασκευής (20/04) με τη Δανία (ώρα έναρξης 11:00.) θα κριθεί η πρώτη θέση του ομίλου, καθώς η Αίγυπτος καταλαμβάνει την 3η και τελευταία θέση (είχε ηττηθεί την Τετάρτη από τη Δανία με 3-0). H ανωτερότητα της κορυφαίας Ελληνίδας τενίστριας ήταν ξεκάθαρη. Με την απόδοσή της ενθουσίασε τους θεατές που γέμισαν το κεντρικό κορτ.

Το πρόγραμμα της συνάντησης Ελλάδα-Αίγυπτος θα ολοκληρωθεί με το διπλό. Για την ελληνική ομάδα δηλώθηκαν να αγωνιστούν οι Σάκκαρη, Γραμματικοπούλου.

Διαβάστε επίσης

Τηλεοπτικό το FED Cup

Τηλεοπτικό το FED Cup

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τένις γυναικών FED Cup με την Μαρία Σάκκαρη επικεφαλής της ελληνικής ομάδας θα έχει τηλεοπτική μετάδοση όπως αποφασίστηκε.

Στην ΕΦΙΠ η καταγγελία πατέρα αθλητή πυγμαχίας για επίθεση με γροθιές από προπονητή

Στην ΕΦΙΠ η καταγγελία πατέρα αθλητή πυγμαχίας για επίθεση με γροθιές από προπονητή

Στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων και των υποχρεώσεων των δύο φορέων, Ομοσπονδίας και ΕΦΙΠ, θα διερευνηθούν τα όσα καταγγέλλονται βάσει των κανονισμών λειτουργίας και των πειθαρχικών ελέγχων.