Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κατώτερος των περιστάσεων

Κατώτερος των περιστάσεων
Κυριακή, 27 Μαΐου 2018 - 16:57

Κατώτερος των περιστάσεων σε ένα ακόμα παιχνίδι ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν σαν να μην μπήκαν ποτέ στο γήπεδο και γνώρισαν την ήττα από την ΑΕΚ στον 2ο τελικό του πρωταθλήματος της Handball Premier και έτσι βρίσκονται πίσω με 2-0 στις νίκες στη σειρά των τελικών.

Χαρακτηριστικό της αναμέτρησης είναι το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός πέτυχε μόλις 13 τέρματα στο ματς, χωρίς να μπορεί να εκμεταλλευτεί ούτ τις ευκαιρίες με τον παίκτη παραπάνω αλλά ούτε τις ελάχιστες κόντρες τις οποίες έβγαλε.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετό άγχος πράγμα που φάνηκε και από το γεγονός ότι το σκορ ήταν αρκετά χαμηλό σε σχέση με το ματς πριν από τέσσερις ημέρες στο Ρέντη. Με τα τέρματα των Αργυρού και Βραζάλιτσα οι «κιτρινόμαυροι» προηγήθηκαν με 2-0 με τον Ολυμπιακό να ισοφαρίζει άμεσα χάρη σε δύο τέρματα του Τζηρά. Ωστόσο στη συνέχεια το επιθετικό πρόβλημα των «ερυθρολεύκων» έγινε τεράστιο. Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα είχε στην αρχή έξι και στη συνέχεια οκτώ λεπτά να σκοράρει με την ΑΕΚ να βρίσκει λύσεις και έτσι να φτάνει δέκα λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου μπροστά στο σκορ με 9-4. Ο τεχνικός του Θρύλου θέλοντας να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του έκανε συνεχείς αλλαγές οι οποίες όμως δεν βοήθησαν τον Ολυμπιακό, ο οποίος σε 25 λεπτά είχε σκοράρει μόλις τέσσερα τέρματα, ενώ σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» σκόραραν πέντε φορές και έτσι ήταν φυσιολογικό να είναι πίσω στο σκορ στο τέλος του πρώτου μέρους με 12-5.

Τα… βαριά χαρτιά του Ολυμπιακού δεν τράβηξαν, με τους Σανίκη και Αλβανό να είναι σαφώς εκτός κλίματος ματς τουλάχιστον στο πρώτο μέρος, ενώ ο Τζηράς ο οποίος είναι και ο πιο φορμαρισμένος παίκτης του Θρύλου, μετά τα δύο πρώτα τέρματα που πέτυχε η άμυνα της ΑΕΚ προσαρμόστηκε επάνω του, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να βοηθήσει και αυτός με τη σειρά του τον Ολυμπιακό στο τεράστιο επιθετικό πρόβλημα το οποίο είχε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος δεν είχε την αντίδραση που έπρεπε. Η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την κακή επιθετική μέρα του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή και κατάφερε να πάρει και διαφορά δέκα τερμάτων (19-9).

Τελικά μέχρι το τέλος τίποτα δεν μπόρεσε να αλλάξει και έτσι η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με τον πίνακα του σκορ να σταματά στο 20-13.

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 20-13

Τα πεντάλεπτα: 2-0, 2-2, 5-3, 6-3, 10-4, 12-5 (ημ), 14-7, 16-8, 17-9, 18-9, 20-11, 20-13

ΑΕΚ (Νίκος Γραμματικός): Νικολαϊδης Χ., Τσικογιαννόπουλος, Πέρρος, Γεωργιάδης, Χόγκας 4, Ζαμπούνης 4, Ραντούλοβιτς, Συγγάρης, Χατσίκας, Λόκεν 2, Δομπρής 1, Βαμβακάς, Αργυρού 3, Μαντζόπουλος, Βραζάλιτσα 3, Μυλωνάς 3.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Ζαραβίνας): Τσακνής, Κωστακίδης 1, Κρητικός 2, Πετρίσεβιτς 2, Τζηράς 2, Καραμπουρνιώτης, Μισαηλίδης 1, Σκρόμπιτς 1, Στούμπης 2, Κανδύλας 1, Σανίκης , Αλβανός , Παπαδιονυσίου 1 , Λιάπης, Τσιλιμπάρης, Χάλαρης

Διαβάστε επίσης

Έφαγε κλωτσιά ο Τζηράς

Έφαγε κλωτσιά ο Τζηράς

Επεισόδιο με τον άσο του Ολυμπιακού με την εξέδρα. Δεν γράφτηκε τίποτα στο φύλλο αγώνα από τους διαιτητές.