Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποφασισμένος για τη νίκη!

Αποφασισμένος για τη νίκη!
Τρίτη, 29 Μαΐου 2018 - 22:36

Το πιο κρίσιμο και δύσκολο ματς της σεζόν θα δώσει την Τετάρτη το απόγευμα (17:30, ΕΡΤ3) η ομάδα χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή. Με «σύμμαχο» τον κόσμο του, ο Θρύλος θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στο κλειστό του Ρέντη, για τον τρίτο τελικό των πλέι οφ, με στόχο το πρώτο από τα τρία βήματα για την ανατροπή τίτλου.

Μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ, οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να βρουν ρυθμό, ώστε να μειώσουν σε 2-1 τη σειρά, σε ένα ματς χωρίς... αύριο. Όλη την χρονιά, έδειξαν ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, όμως οφείλουν να το δείξουν και την Τετάρτη και να ξεκινήσουν την αντεπίθεση! Στο «κόκκινο» στρατόπεδο επικρατεί πίστη και αισιοδοξία και άπαντες είναι αποφασισμένοι για την νίκη.

Το θετικό είναι, ότι ο Ολυμπιακός θα «κατέβει» χωρίς προβλήματα, αφού η προετοιμασία ολοκληρώθηκε δίχως απρόοπτα την Τρίτη το απόγευμα. Ο κόουτς Γιώργος Ζαραβίνας υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του και συγκεκριμένα, στους Αλβανό, Τσιλιμπάρη, Σανίκη, Τζηρά, Στούμπη, Κωστακίδη, Κρητικό, Μισαηλίδη, Κανδύλα, Πετρίσεβιτς, Σκρόμπιτς, Χάλαρη, Λιόλιο, Παπαδιονυσίου, Λιάπη και Παπαδόπουλο.

Διαβάστε επίσης