Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ομάδα της καρδιάς μου ο Θρύλος»

«Ομάδα της καρδιάς μου ο Θρύλος»
Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018 - 00:12

Χαρούμενη για το πρωτάθλημα, που κατέκτησε πρόσφατα η ομάδα πινγκ-πονγκ Γυναικών του Ολυμπιακού, εμφανίστηκε η Μαρία Χριστοφοράκη.

Μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή «Μεγάλη μου Αγάπη» χαρακτήρισε τον Θρύλο «ομάδα της καρδιάς της», ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο για την στήριξη!

«Νιώθω χαρούμενη και υπερήφανη που συνέβαλα κι εγώ, να ξανάρθει το πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης Γυναικών στον Ολυμπιακό. Ο τρόπος που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα κάνει τον τίτλο πιο γλυκό και θα το θυμάμαι για πάντα. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την όμορφη τελετή με την οποία μας απονεμήθηκαν την Παρασκευή τα δύο τρόπαια και σε εμάς και στην ομάδα Ανδρών», δήλωσε αρχικά.

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού, είπε: «Ένα τεράστιο ευχαριστώ. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε σε όλους όσοι μας στηρίζουν με την ιδιότητα του Μέλους, με την Κάρτα Φιλάθλου αλλά και με τη παρουσία τους στους αγώνες. Θέλω να τους πω το εξής μέσω της εκπομπής: Συνεχίστε να είστε δίπλα μας και εμείς υποσχόμαστε να φέρουμε ακόμα περισσότερες κούπες».

Για την επόμενη χρονιά: «Την επόμενη σεζόν θα αλλάξω ομάδα στο εξωτερικό. Στην Ελλάδα φυσικά δεν αλλάζω τον Ολυμπιακό. Όσο αντέχω θα συνεχίζω να παίζω και να προσφέρω στον Ολυμπιακό. Είναι η ομάδα της καρδιάς μου. Στη Σουηδία έχω αρχίσει να προπονώ και παιδάκια. Ετοιμάζω τα πρώτα παιδάκια από το εξωτερικό που θα έρθουν μελλοντικά να αγωνιστούν στην ομάδα μας. Βεβαίως και έχουμε και τα δικά μας αστεράκια στην Ακαδημία μας. Όπως η μικρή της ομάδας μας, η Εβελίνα η Μεραμβελιωτάκη. Είναι φοβερή και στον αγώνα που είχα σπασμένο χέρι κάναμε ζέσταμα μαζί. Ζει φοβερές στιγμές και είναι μόλις δώδεκα χρονών».

Διαβάστε επίσης

Ήττα για τη Σάκκαρη

Ήττα για τη Σάκκαρη

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν τα κατάφερε κόντρα στη Γκέργκες στο τουρνουά του Μπέρμιγχαμ.