Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Υπερκούπωση!

Υπερκούπωση!
Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2018 - 12:19

Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος της Ευρώπης, αν όχι του κόσμου.

Αυτό δεν το λέμε εμείς, αυτό φαίνεται μέσα από τους αριθμούς και τις επιτυχίες του Θρύλου, οι οποίες συνεχώς αυξάνονται σε όλα τα αθλήματα.

Οι «ερυθρόλευκοι» τη φετινή σεζόν πανηγύρισαν 21 κούπες. Ένας αριθμός ασύλληπτος, όμως πέρα για πέρα αληθινός.

Ο Θρύλος με την κατάκτηση του τρεμπλ στην κολύμβηση ολοκλήρωσε μία ακόμη φανταστική, ιδανική χρονιά, στην οποία ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ήταν ξανά ο απόλυτος κυρίαρχος.

21 κούπες προστέθηκαν στην πλούσια τροπαιοθήκη του συλλόγου. Όσα τρόπαια δηλαδή δεν θα δουν ποτέ ίσως σε όλη τους τη ζωή οι αντίπαλοι του Θρύλου, εκείνος τις κατέκτησε μέσα σε μία σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες τη φετινή σεζόν, κατέκτησαν δύο ευρωπαϊκά με την ανδρική ομάδα πόλο και τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Θρύλου, ενώ συμμετείχαν και σε δύο ακόμη ευρωπαϊκούς τελικούς στο γυναικείο πόλο και στο ανδρικό βόλεϊ.

Ο Θρύλος πανηγύρισε επίσης για τις εγχώριες διοργανώσεις το πρωτάθλημα Ελλάδος στο ανδρικό και γυναικείο βόλεϊ, στο πόλο ανδρών και γυναικών, στο χάντμπολ, στο γυναικείο μπάσκετ, στην επιτραπέζια αντισφαίριση τόσο στους άνδρες όσο και στους γυναίκες. Επίσης, κατακτήθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Κλειστού στίβου ανδρών, το πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας (τον Δεκέμβριο του 2017) και το πανελλήνιο πρωτάθλημα στην κολύμβηση σε γυναίκες, άνδρες και στη γενική βαθμολογία.

Επιπλέον, ο Θρύλος σήκωσε το Λιγκ Καπ στο βόλεϊ ανδρών, ενώ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας στο βόλεϊ γυναικών, στο πόλο ανδρών και γυναικών, στο μπάσκετ γυναικών και στο χάντμπολ ανδρών.

Οι τίτλοι και οι επιτυχίες μιλούν από μόνες τους. Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε μία ακόμη φανταστική χρονιά, η οποία είχε «ερυθρόλευκο» χρώμα.

Όλα αυτά, οφείλονται, στον στρατηγό του Θρύλου, Μιχάλη Κουντούρη, στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος στηρίζει τον Ερασιτέχνη και είναι πάντα εκεί, στον κόσμο του Θρύλου, αλλά και στους αθλητές και προπονητές των τμημάτων.

Οι ΓΑΥΡΟΙ, γνωρίζουν, ότι πλέον θα πρέπει να βρίσκονται ακόμη περισσότερο δίπλα στην ομάδα τη νέα σεζόν, προκειμένου να γιγαντωθεί με τη βοήθειά τους ακόμη πιο πολύ, αφού το ταβάνι του Θρύλου ξεπερνάει και τον ουρανό.

Photo credits: olympiacossfp.gr / EUROKINISSI

Διαβάστε επίσης

Στο Νο37 η Σάκκαρη

Στο Νο37 η Σάκκαρη

Μια ακόμα θέση υποχώρησε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στην παγκόσμια κατάταξη.

Αυτοκράτορας!

Αυτοκράτορας!

Πρωταθλητής σε όλα τα σπορ ο Ολυμπιακός, κατέκτησε το 59ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της ιστορίας του, το οποίο ήταν και το 23ο συνεχόμενο.