Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η «Μεγάλη μου Αγάπη» (19/11, vid)

Η «Μεγάλη μου Αγάπη» (19/11, vid)
Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018 - 01:19

Ο Γιόζιπ Πάβιτς και ο Λευτέρης Λειβάδης φιλοξενήθηκαν στο «πλατό» της επίσημης εκπομπής του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, που προβλήθηκε τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου από το OSFP TV και μεταδόθηκε, ταυτόχρονα, από το Δημοτικό Ραδιόφωνο του Πειραιά (Κανάλι Ένα).

Η συζήτηση με τον αρχηγό της ομάδας πόλο Ανδρών εστιάστηκε στο παιχνίδι των Πρωταθλητών Ευρώπης στο Παπαστράτειο με τη γερμανική Σπαντάου, για την τρίτη αγωνιστική του LEN Champions League, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη και θα είναι το πρώτο φετινό ευρωπαϊκό της ομάδας στη φυσική της έδρα.Ο επικεφαλής προπονητής του τμήματος πυγμαχίας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο ξεκίνημα της περιόδου που «σφραγίστηκε» με τις προκρίσεις τεσσάρων ταλαντούχων πυγμάχων, οι οποίοι θα ενισχύουν την πρώτη ομάδα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Δύο συνεντεύξεις τις οποίες διαβάσατε νωρίτερα στο gavros.gr.

Όπως κάθε εβδομάδα από τη «Μεγάλη μου Aγάπη» μεταδόθηκαν νέα από τις ομάδες και τις Ακαδημίες του συλλόγου, χρηστικές πληροφορίες για τους φιλάθλους και τα μέλη του Ολυμπιακού και απαντήθηκαν όλες οι ερωτήσεις που έγιναν από τους φιλάθλους μέσω γραπτών μηνυμάτων στο OSFP TV και στα social media.

*Η εκπομπή «Μεγάλη μου Αγάπη» είναι συμπαραγωγή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά (Κανάλι 1). Την επιμελούνται το γραφείο Τύπου του συλλόγου και το αθλητικό τμήμα του επίσημου ραδιοφώνου του Πειραιά. Στα μικρόφωνα της εκπομπής είναι κάθε Δευτέρα (15:00 – 17:00) η Γενική Γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, τα μέλη του γραφείου Τύπου του συλλόγου, Κώστας Δελεχάς και Σταύρος Ζαζάνης και ο αθλητικός συντάκτης του Καναλιού 1, Λουκάς Θεοφανόπουλος.

Διαβάστε επίσης

«Ανεβάσαμε τον πήχη ψηλά»

«Ανεβάσαμε τον πήχη ψηλά»

Καλεσμένος στη «Μεγάλη μου Αγάπη» ήταν ο επικεφαλής προπονητής της πυγμαχίας του Θρύλου, Λευτέρης Λειβάδης, την Δευτέρα το μεσημέρι.

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του Red Swim Academy (pics)

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του Red Swim Academy (pics)

Τα εγκαίνια της ακαδημίας του Σπύρου Γιαννιώτη και του Νίκου Γέμελου πραγματοποιήθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης». «Παρών» ο Μιχάλης Κουντούρης, ο Γιάννης Μώραλης και η Χριστίνα Τσιλιγκίρη.