Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αρίστευσαν στις εξετάσεις

Αρίστευσαν στις εξετάσεις
Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018 - 10:19

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι χειμερινές εξετάσεις εγχρώμων ζωνών του τμήματος Τάε Κβο Ντο του Ολυμπιακού για το 2018. Οι 50 αθλητές και αθλήτριες που έλαβαν μέρος, ανταπεξήλθαν απόλυτα στις απαιτήσεις και προήχθησαν με επιτυχία στην επόμενη ζώνη.

Η προπονήτρια του Θρύλου, Βίκυ Γραμματικοπούλου όσο και η αναγνωρισμένη προπονήτρια με 7 DAN, Τζένη Σκεπετάρη (Δασκάλα Α.Σ. Γαία), που ήταν εξετάστρια, έμειναν απόλυτα ικανοποιημένες από το επίπεδο των «ερυθρόλευκων» αθλητών και αθλητριών. Με τον πήχη να ανεβαίνει ψηλότερα για το μέλλον και τις επόμενες εξετάσεις, το καλοκαίρι του 2019.

Αναφερόμενη στη δουλειά που γίνεται και στα πολύ καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις, η Βίκυ Γραμματικοπούλου εξήγησε: «Οι εξετάσεις μας ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία. Όλα τα παιδιά έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο, ανεβάζοντας τον πήχη για τη συνέχεια.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία τα παιδιά μαθαίνουν από μικρή ηλικία ότι η σκληρή δουλειά και η προσπάθεια επιβραβεύονται και όλοι μαζί θα συνεχίσουμε με μοναδικό στόχο πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα. Ευχαριστώ πολύ την Δασκάλα, Τζένη Σκεπετάρη, για την παρουσία της στις εξετάσεις μας».

Διαβάστε επίσης

«Ασημένιος» ο Μαυρόπουλος!

«Ασημένιος» ο Μαυρόπουλος!

Άκρως θετική ήταν η παρουσία των αθλητών του Ολυμπιακού κατά την πρώτη ημέρα του 10ου αγωνιστικού τουρνουά Ταε Κβο Ντο.

Νέο πανελλήνιο ρεκόρ ο Χρήστου

Νέο πανελλήνιο ρεκόρ ο Χρήστου

Ο κολυμβητής του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κίνας με μια ακόμα μεγάλη επίδοση στα 200μ. ύπτιο.