Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κορυφαίος σύλλογος παντού ο Ολυμπιακός!

Κορυφαίος σύλλογος παντού ο Ολυμπιακός!
Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2019 - 13:17

Η κορυφή είναι μόνο για έναν! Τον Ολυμπιακό! Και στην Πυγμαχία! Για δεύτερη διαδοχική χρονιά ο Θρύλος αναδείχθηκε κορυφαίος σύλλογος στην Ελλάδα, με βάση τη γενική βαθμολογία της σεζόν η οποία ανακοινώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας. Η Γενική Βαθμολογία του 2018 προκύπτει αθροιστικά από τους βαθμούς που συγκεντρώνει ένας σύλλογος από τη συμμετοχή του στα εθνικά πρωταθλήματα, τα Κύπελλα Πόλεων και τις διεθνείς διοργανώσεις.

Ο Ολυμπιακός ήταν πρώτος στη βαθμολογία, μεταξύ 85 συλλόγων. Όπως μπορείτε να δείτε και στον πίνακα που ακολουθεί, οι «ερυθρόλευκοι» συγκέντρωσαν 133 βαθμούς. Αυτοί προήλθαν ως εξής: 97 βαθμούς στα πανελλήνια πρωταθλήματα, 8 βαθμοί από διεθνείς αγώνες και 28 βαθμούς από τα Κύπελλα.

Στη βαθμολογία ακολουθούν, στη δεύτερη θέση και το -12 ο Παναθηναϊκός με 121, στην τρίτη θέση και στο -22 ο ΠΑΟΚ με 111 και στην τέταρτη θέση και το -51 η Παναχαϊκή με 82 βαθμούς, αντίστοιχα. Δείγμα της ανωτερότητας και της υπεροχής του Ολυμπιακού.

Όλα αυτά μαζί με την «back2back» κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Elite Ανδρών και της πρώτης θέσης στη γενική βαθμολογία, για δεύτερη σερί χρονιά, πιστοποιούν και επιβεβαιώνουν το προφανές. Ο Ολυμπιακός, ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος παγκοσμίως, είναι κυρίαρχος και στην Πυγμαχία στην Ελλάδα. Αφεντικό και στο ρινγκ!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κορυφαίος σύλλογος παντού ο Ολυμπιακός!
Κορυφαίος σύλλογος παντού ο Ολυμπιακός!

Διαβάστε επίσης