Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πέντε μετάλλια την πρώτη ημέρα!

Πέντε μετάλλια την πρώτη ημέρα!
Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2019 - 22:56

Εξαιρετικός ήταν ο απολογισμός των μεταλλίων για τον Ολυμπιακό την πρώτη ημέρα των αγώνων του Πανελλήνιου πρωταθλήματος κλειστού στίβου, που διεξάγεται στο ΣΕΦ. Οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν πέντε μετάλλια, εκ των οποίων ένα χρυσό, τρία ασημένια και ένα χάλκινο!

Ο Δημήτρης Τσιάμης πήρε για μια ακόμα χρονιά την πρώτη θέση στο τριπλούν με επίδοση 16,23μ., χάνοντας έτσι για λίγο το όριο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γλασκόβης!

Στο άλμα επί κοντώ, οι Δημήτρης Πατσουκάκης και Πέτρος Χατζίου μοιράστηκαν τη δεύτερη θέση καθώς και οι δυο πρωταθλητές του Ολυμπιακού πέρασαν τα 5,30μ. και ανέβηκαν στο βάθρο. Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε και ο Παναγιώτης Τριβυζάς στα 60μ., τερματίζοντας την απόσταση σε 6.72''.

Στα 400μ., ακόμα δυο «ερυθρόλευκοι» τερμάτισαν στις πρώτες θέσεις, με τον Ιερόθεο Δρίτσα να καταλαμβάνει την τρίτη θέση με επίδοση 49.34'', ενώ τον ακολούθησε στην τέταρτη θέση ο Αντώνης Αλεξανδρίδης ολοκληρώνοντας την απόσταση σε 49.48''. Στις υπόλοιπες «ερυθρόλευκες» συμμετοχές, ο Στέλιος Φιλάι τερμάτισε πέμπτος στα 1500μ. με επίδοση 3:59:19 και ο Παναγιώτης Ανυφαντής, στη σφαιροβολία, κατέλαβε την 10η θέση με καλύτερη βολή στα 14,56μ.

Διαβάστε επίσης

Χάλκινο μετάλλιο για τον Λυρή

Χάλκινο μετάλλιο για τον Λυρή

Ο σπρίντερ του Ολυμπιακού πήρε την τρίτη θέση στον τελικό των 60μ. με εμπόδια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού Στίβου που διεξάγεται στο ΣΕΦ.

Χρυσό για τον Τριβυζά (vid)

Χρυσό για τον Τριβυζά (vid)

Ο σπρίντερ του Ολυμπιακού πήρε το δεύτερό του μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου παίρνοντας την πρώτη θέση στα 200 μέτρα με χρόνο 21.43.

Ασημένιος ο Τριβυζάς!

Ασημένιος ο Τριβυζάς!

Ο σπρίντερ του Ολυμπιακού πήρε τη δεύτερη θέση στα 60μ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου με χρόνο 6.72''.

Πρώτος και με διαφορά από την πρώτη μέρα!

Πρώτος και με διαφορά από την πρώτη μέρα!

Η ανδρική ομάδα στίβου του Θρύλου βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μετά το τέλος της πρώτης ημέρας των αγώνων του Πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού, με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερη ΓΣ Τρικάλων!