Ντουντούκα
Κυνηγάμε όλους τους στόχους μας!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Εξαιρετική παρουσία, πέντε μετάλλια!

Εξαιρετική παρουσία, πέντε μετάλλια!
Σάββατο, 30 Μαρτίου 2019 - 09:15

Μια ακόμα ημέρα όπου οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ολυμπιακού τα πήγαν περίφημα στο διεθνές τουρνουά INVITATION 2th EURO-CUP MEN-WOMEN'S INTERNATIONAL TOURNAMENT που διεξάγεται στη Βοσνία. Μια ακόμα ημέρα με εξαιρετικές εμφανίσεις και επιτυχίες!

Με τον απολογισμό να είναι πλέον πέντε μεταλλίων και χωρίς να έχουν τελειώσει οι αγώνες. Τρεις ερυθρόλευκοι πυγμάχοι θα αγωνιστούν στους τελικούς, ενώ οι δυο ερυθρόλευκες αθλήτριες ολοκλήρωσαν την παρουσία τους, κατακτώντας ισάριθμα χάλκινα μετάλλια!

Ο Γιώργος Χορβαλάκος διπλασίασε τις νίκες του, κερδίζοντας τον αντίπαλό του από την Κροατία και θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο αγωνιζόμενος στον τελικό της κατηγορίας των 69 κιλών. Ο Αλέξανδρος Τσανικίδης θα αγωνιστεί στον τελικό των 64 κιλών, αφού δεν εμφανίστηκε ο αντίπαλος του στον ημιτελικό, ενώ στον τελικό των +91 θα αγωνιστεί ο Λάμπρος Αναστασάκος!

Η Κυριακή Ασλανίδη ηττήθηκε στα σημεία στον ημιτελικό (75kg) από την Ρωσίδα αντίπαλο της ενώ στις λεπτομέρειες έχασε η Όλγα Παπαδάτου (64kg) και αμφότερες κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο!

Διαβάστε επίσης

Απόλυτος κυρίαρχος ο Θρύλος

Απόλυτος κυρίαρχος ο Θρύλος

Όλες οι ομάδες του Ερασιτέχνη έχουν το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέιφ όφ των πρωταθλημάτων τους και έτσι έχουν τον πρώτο λόγο για να πάρουν τον τίτλο του Πρωταθλητή.