Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απόλυτος κυρίαρχος ο Θρύλος

Απόλυτος κυρίαρχος ο Θρύλος
Κυριακή, 31 Μαρτίου 2019 - 13:38

Σε ρυθμούς πλέι οφ μπαίνουν σιγά σιγά όλες οι ομάδες του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Με την κανονική διάρκεια των πρωταθλημάτων τους να ολοκληρώνεται τα «ερυθρόλευκα» τμήματα κυριαρχούν για μια ακόμα χρονιά, με τις έξι ομάδες του Θρύλου να έχουν πάρει το προβάδισμα για την κατάκτηση των τροπαίων.

Και αυτό γιατί και τα έξι τμήματα έχουν πάρει το πλεονέκτημα έδρας. Όσον αφορά τις ομάδες βόλεϊ του Ολυμπιακού, τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες ολοκλήρωσαν την κανονική περίοδο των πρωταθλημάτων τους και αμφότερες πήραν την πρώτη θέση στη βαθμολογία. Και μαζί το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ της Volley League.

Στο πόλο, τόσο οι Άνδρες όσο και οι Γυναίκες έχουν εξασφαλίσει την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια, ενώ απομένουν ακόμα αγωνιστικές για την ολοκλήρωσή τους και έτσι είναι πανέτοιμες ώστε να κατακτήσουν για ακόμα ακόμα φορά τον τίτλο.

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού επικράτησε την τελευταία αγωνιστική του Άρη Νίκαιας, πήρε έτσι την πρώτη θέση στη βαθμολογία και μαζί το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας προκειμένου να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

Τέλος η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Θρύλου, συνεχίζει φυσικά να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας (σ.σ. τρέχει ένα τρομερό αήττητο σερί τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο) και εννοείται ότι έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Ωστόσο είναι η μοναδική ομάδα η οποία δεν θα σηκώσει την κούπα μέσα στο σπίτι της, καθώς οι τελικοί κρίνονται στις δύο νίκες και έτσι όπως και κάθε φορά τα τελευταία τρία χρόνια ο Θρύλος παίρνει την κούπα του πρωταθλήματος στην έδρα του αντιπάλου του.

Διαβάστε επίσης