Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλος Πρωταθλητής, Θρύλος Νικητής!

Θρύλος Πρωταθλητής, Θρύλος Νικητής!
Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019 - 10:56
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Η χρονιά τελείωσε για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό με την κατάκτηση 6 πρωταθλημάτων σε ισάριθμα τμήματα στα ομαδικά αθλήματα. Βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών, πόλο Ανδρών και Γυναικών, μπάσκετ Γυναικών και τελευταίο το χάντμπολ.

Απόλυτη κυριαρχία για μια ακόμα χρονιά. Σε όλα τα αθλήματα ο Θρύλος στην κορυφή, πρώτος και καλύτερος. Στο φιλέ, στην πισίνα, στο παρκέ, στο τάραφλεξ. Παντού! Κυρίαρχος ο Ολυμπιακός σε όλα και οι «ερυθρόλευκοι» κλείνουν τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο!

Διότι είναι η δεύτερη σερί χρονιά που ο Θρύλος σαρώνει όλα τα πρωταθλήματα στον Ερασιτέχνη. Κι αυτό είναι που λέει πολλά, σημαίνει περισσότερα. Η προσπάθεια και ο στόχος του συλλόγου ήταν η πρωτιά στην Ελλάδα. Τα πρωταθλήματα που αποτελούν την μεγαλύτερη απόδειξη για το ποιος είναι ο καλύτερος, ποια ομάδα είναι αυτή που δικαιωματικά είναι η κορυφαία.

Φάνηκε στο βόλεϊ Ανδρών με τον ΠΑΟΚ, στο βόλεϊ Γυναικών με τον Πανναξιακό, στο πόλο Ανδρών και Γυναικών με αντίπαλο τη Βουλιαγμένη, στο μπάσκετ Γυναικών με τον ΠΑΟΚ και στο χάντμπολ κόντρα στην ΑΕΚ. Το πιο σημαντικό είναι και το θέμα του αντιπάλου, αλλά και το πώς εξελίχθηκε η σειρά. Η ουσία είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» και οι «ερυθρόλευκες» ήταν το «αφεντικό» στο αντίστοιχο πρωτάθλημά τους.

Η σεζόν κλείνει με 6 στα 6 και πάλι. Μια ακόμα χρονιά με ερυθρόλευκη κυριαρχία! Διότι κάθε χρονιά που περνά και ο πήχης ανεβαίνει! Πέρσι «6 στα 6», φέτος «6 στα 6» και... τα καλύτερα έρχονται...

Διαβάστε επίσης