Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το 6/6 είναι μεγάλη επιτυχία, η επανάληψη ακόμα μεγαλύτερη!

Το 6/6 είναι μεγάλη επιτυχία, η επανάληψη ακόμα μεγαλύτερη!
Τρίτη, 28 Μαΐου 2019 - 14:09

Η περασμένη χρονιά ήταν μια από τις πιο επιτυχημένες στην ιστορία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Δύο ευρωπαϊκοί τίτλοι και κυριαρχία εντός συνόρων, με τον σύλλογο πρωταθλητή σε όλα τα ομαδικά αθλήματα. Πάντα, «εχθρός» του καλού είναι το καλύτερο. Φέτος η ομάδα έφτασε στον ευρωπαϊκό τελικό στο πόλο Γυναικών, αλλά δεν τα κατάφερε. Το πόλο Ανδρών είναι ήδη στο Final-8. Ο Πρωταθλητής Ευρώπης της Γένοβας θα πάει στο Ανόβερο και θα παλέψει για να διατηρηθεί στην κορυφή της Ευρώπης.

Αλλά υπάρχει κάτι ακόμα που σημαίνει πολλά. Η κυριαρχία στην Ελλάδα. Ορισμένοι μπορεί να νομίζουν ότι είναι εύκολο. Πρωτάθλημα πέρσι σε βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών, πόλο Ανδρών και Γυναικών, μπάσκετ Γυναικών και χάντμπολ. Όπου συμμετείχε σε ομαδικό άθλημα ο Θρύλος, η κούπα κατέληξε στον Πειραιά. Κάτι που μέχρι στιγμής επαναλαμβάνεται και φέτος. Οι «ερυθρόλευκοι» και οι «ερυθρόλευκες» έχουν σηκώσει την κούπα το πρωταθλητή σε βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών, πόλο Ανδρών και Γυναικών, μπάσκετ Γυναικών και μένει το χάντμπολ.

Εκεί όπου η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα προηγείται με 2-1 νίκες στη σειρά των τελικών με την ΑΕΚ. Θα είναι μεγάλη επιτυχία για τον Ερασιτέχνη να επαναλάβει το ίδιο. Να κάνει δηλαδή το 6/6 και φέτος. Αλλά ακόμα μεγαλύτερη από πέρσι. Μεγάλη υπόθεση να κατακτάς όλους τα πρωταθλήματα, ακόμα μεγαλύτερη να το ξανακάνεις τον επόμενο χρόνο.

Η κατάκτηση της κορυφής είναι δύσκολη διαδικασία. Η παραμονή στην κορυφή δυσκολότερη. Αλλά με εγγυητή τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Μιχάλη Κουντούρη να συμβάλλει για να λειτουργούν όλα στην εντέλεια, το μόνο που απομένει σε προπονητές, αθλητές και αθλήτριες είναι η δουλειά στο παρκέ, το τάραφλεξ, την πισίνα. Μια ομάδα που ο καθένας κάνει ιδανικά τη δουλειά του, συμβάλλει στην επιτυχία και η κούπα αποτελεί την καλύτερη δυνατή επιβράβευση.

Διαβάστε επίσης