Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαι περήφανη για τα παιδιά»

«Είμαι περήφανη για τα παιδιά»
Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2019 - 16:57

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δεύτερη εξεταστική περίοδος των Εγχρώμων Ζωνών του τμήματος Ταε Κβο Ντο, του Ολυμπιακού.

Στις εξετάσεις έλαβαν μέρος 60 και πλέον αθλητές και αθλήτριες ηλικίας τεσσάρων έως δώδεκα ετών του τμήματος και μετά το τέλος τους η προπονήτρια του Ταε Κβο Ντο του Ολυμπιακού, Βίκυ Γραμματικοπούλου στις δηλώσεις της τόνισε ότι είναι περήφανοι για τους αθλητές της.

Αναλυτικά:

«Αισίως τελείωσε η δεύτερη εξεταστική περίοδος των ζωνών Ταε Κβο Ντο του Ολυμπιακού για την φετινή σεζόν. Το συνεχώς ανοδικό επίπεδο που επέδειξαν οι αθλητές μας, έδειξε ότι η συνεπής δουλειά και οι δικές τους προσπάθειές, ανταμείφθηκαν.

Είμαι περήφανη για αυτά και θέλω να τα συγχαρώ τα κάθε ένα ξεχωριστά και να ευχαριστήσω τους γονείς τους για την συμπαράσταση που μας δείχνουν. Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε με μοναδικό στόχο πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα. Ευχαριστώ πολύ επίσης, την Δασκάλα, Τζένη Σκεπετάρη, για την παρουσία της στις εξετάσεις μας».

Διαβάστε επίσης

Φουλ δράση για τον Χρήστου!

Φουλ δράση για τον Χρήστου!

Σε τρία μίτινγκ της σειράς Mare Nostrum, σε Μονακό, Κανέ ντε Ρουσιγιόν και Βαρκελώνη θα συμμετάσχει ο κολυμβητής του Ολυμπιακού…

«9.000 Μέλη και συνεχίζουμε!»

«9.000 Μέλη και συνεχίζουμε!»

Ο κόσμος του Ολυμπιακού συνεχίζει να στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με τους «ερυθρόλευκους» να τον ευχαριστούν με ανάρτηση στα social media.