Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Υποχρέωσή μας ως Ολυμπιακός να συνεχίσουμε να κατακτούμε πρωταθλήματα»

«Υποχρέωσή μας ως Ολυμπιακός να συνεχίσουμε να κατακτούμε πρωταθλήματα»
Κυριακή, 9 Ιουνίου 2019 - 23:19

Το τρεμπλ πανηγύρισε στο Open Water στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Με τον προπονητή του Ολυμπιακού και της Εθνικής ομάδας, Νίκο Γέμελο να τονίζει στις δηλώσεις του ότι είναι υποχρέωση όλων ως Ολυμπιακός να συνεχίσουν και στο συγκεκριμένο τμήμα τις κατακτήσεις πρωταθλημάτων.

Επίσης, ο προπονητής των Πειραιωτών έδωσε συγχαρητήρια στην ανδρική ομάδα πόλο του Θρύλου για τη συμμετοχή της σε έναν ακόμη ευρωπαϊκό τελικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Ολυμπιακός θέλει να υπάρχει μία συνέχεια στα πρωταθλήματα που του έχουν χαρίσει πολλές νίκες και είναι υποχρέωση όλων μας να το κάνουμε πράξη. Το άθλημα της Ανοιχτής Θάλασσας ανεβαίνει συνεχώς επίπεδο, με πολλές ομάδες να ασχολούνται περισσότερο, αλλά και νέους κολυμβητές να το βλέπουν θετικά. Θα ήθελα, επίσης, να αναφέρω ότι όλοι οι προπονητές του Ολυμπιακού εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας στην ομάδα πόλο και το Θοδωρή Βλάχο που κατάφερε να φτάσει τόσο κοντά στην υπεράσπιση του Ευρωπαϊκού τίτλου».

Διαβάστε επίσης

Θρύλε μου, το μεγαλείο σου τελειωμό δεν έχει…

Θρύλε μου, το μεγαλείο σου τελειωμό δεν έχει…

Με την αδιάκοπη στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη, τη διοίκηση του Μιχάλη Κουντούρη και τη μεγάλη συνεισφορά των ΓΑΥΡΩΝ, με την Κάρτα Μέλους και την Κάρτα Φιλάθλου, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός θα συνεχίσει να μεγαλουργεί!

Τρεμπλ και στο Open Water ο Θρύλος!

Τρεμπλ και στο Open Water ο Θρύλος!

Τρεις ακόμη κούπες στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, με τους «ερυθρόλευκους» να κατακτά την πρώτη θέση στη γενική βαθμολογία σε άνδρες και γυναίκες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.