Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σχεδιασμός για... σεμινάριο!

Σχεδιασμός για... σεμινάριο!
Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2019 - 18:35

Τον προγραμματισμό του για τη νέα αγωνιστική σεζόν συνεχίζει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, με στόχο ακόμη περισσότερες επιτυχίες και τρόπαια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Ο Θρύλος θέλει να πρωταγωνιστήσει για μία ακόμη χρονιά εντός και εκτός ελληνικών συνόρων και να συνεχίσει να κάνει υπερήφανο τον κόσμο του, για αυτό και «τρέχει» τον σχεδιασμό του με ψηλά τον πήχη.

Παρότι 3/7 σήμερα, οι Πειραιώτες μπορούν να περηφανεύονται για τις έως τώρα σπουδαίες κινήσεις τους! Είναι χαρακτηριστικό, ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πραγματοποιήσει επίσημα 38 «χτυπήματα» στις έξι ομάδες τους και, συγκεκριμένα, 18 μεταγραφές και 20 ανανεώσεις συμβολαίων!

Στην ομάδα βόλεϊ Ανδρών, λοιπόν, ο σύλλογος του Πειραιά έχει αποκτήσει με κάθε επισημότητα τους Ρόλαντ Γκέργκι, Γκασμέντ Χουσάι, Μίχαλ Φίνγκερ, Μενέλαο Κοκκινάκη, Θοδωρή Βουλκίδη, Δημήτρη Ριζόπουλο και Δημήτρη Τζιάβρα, στην ομάδα βόλεϊ Γυναικών τις Άνα Λαζάρεβιτς, Ξένια Κακουράτου και Αλεξία Καλανταρίδου, στην ομάδα πόλο Ανδρών τους παγκόσμιας κλάσης Μάρο Γιόκοβιτς, Στέφαν Μίτροβιτς και Ιβάν Μπουλιούμπασιτς, στην ομάδα πόλο Γυναικών την Άλκηστις Μπενέκου, στην ομάδα χάντμπολ Ανδρών τον Χαράλαμπο Μάλλιο και στην ομάδα μπάσκετ Γυναικών τις Βασιλική Λούκα, Άννα Γιουρτσένκοβα και Μπασάρα Γκρέιβς!

Παράλληλα, στην ομάδα βόλεϊ Ανδρών ο κορυφαίος Ερασιτέχνης του πλανήτη έχει «δέσει» επίσημα τους Ανδρέα Ανδρεάδη, Γιώργο Πετρέα, Ραφαήλ Κουμεντάκη, Κώστα Στιβαχτή, Γιώργο Παπαλεξίου και Έμι Τερβαπόρτι, στην ομάδα βόλεϊ Γυναικών τις Ρίγκαν Ελίζαμπεθ Χουντ Σκοτ, Αλίκη Κωνσταντινίδου και Κατερίνα Ζακχαίου, στην ομάδα χάντμπολ Ανδρών τους Άγγελο Τσίλη και Πάτρικ Λέμος και στην ομάδα μπάσκετ Γυναικών τις Πηνελόπη Παυλοπούλου, Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Αγγελική Νικολοπούλου, Άννα Σπυριδοπούλου και Εβίνα Σταμάτη!

Και έπεται, φυσικά, συνέχεια...

Διαβάστε επίσης