Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για την παραμονή στην κορυφή

Για την παραμονή στην κορυφή
Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2019 - 10:52

Ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού Συνδέσμου Φιλάθλων Πειραιώς προχωρά. Οι υποχρεώσεις των ομάδων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού δεν αργούν να αρχίσουν και η ευθύνη, την οποία ο Σύλλογος έχει απέναντι στον… ίδιο του τον εαυτό, είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έχει θέσει ψηλά τον πήχη. Κάθε χρονιά είναι και ένα νέο θαύμα. Μία νέα διαδρομή, από την κορυφή, στην… κορυφή. Και αυτός ο δρόμος… είναι ο πραγματικά δύσκολος. Είναι γνωστό τοις πάσοι, άλλωστε, ότι να φτάσεις στην κορυφή είναι… λιγάκι πιο εύκολο από το να μείνεις εκεί.

Οι κινήσεις, τις οποίες ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός κάνει, σε όλα τα αθλήματα, μαρτυρά ότι υπάρχει και η γνώση, αλλά και -προπάντων- η θέληση, ο Σύλλογος να διατηρήσει τα σκήπτρα του. Σε όλα τα αθλήματα…

Η Διοίκηση κοιτάζει να διατηρήσει τον κορμό των ομάδων που κατέκτησαν και κατά την περσινή (πλέον) περίοδο, πρωταθλήματα, Κύπελλα, νταμπλ, αλλά και έφτασαν ψηλά στην Ευρώπη. Από εκεί και πέρα, οι προσθήκες, οι οποίες γίνονται, είναι στοχευμένες. Χωρίς… φανφάρες και μεγάλα λόγια.

Άλλωστε, ο Μιχάλης Κουντούρης, έχοντας πάντα την υποστήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη, στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, έχει μάθει να μιλάει πάντα με έναν συγκεκριμένο τρόπο: Με το να υψώνει κούπες, στο τέλος κάθε σεζόν!

Διαβάστε επίσης

Σχεδιασμός για... σεμινάριο!

Σχεδιασμός για... σεμινάριο!

Με στόχο ακόμη περισσότερα τρόπαια σε Ελλάδα και Ευρώπη τη νέα σεζόν, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έχει πραγματοποιήσει ήδη 18 μεταγραφές και 20 ανανεώσεις συμβολαίων στις έξι ομάδες του...